TAG Heuer Carrera Date
TAG Heuer Carrera Date
TAG Heuer Carrera Date
TAG Heuer Carrera Date

36 mm - 3 nieuwe modellen

Met een oogverblindende ode aan tijdloze elegantie presenteert de Zwitserse luxehorlogemaker TAG Heuer drie prachtige 36 mm horloges in de Carrera collectie, die stuk voor stuk de essentie van vrouwelijke verfijning belichamen. Door het gebruik van kostbare materialen zoals 18-karaats 5N roségoud, parelmoer en diamanten belichamen deze horloges een delicate dans tussen luxe en verfijning.

Een tijdloos ontwerp

Voor degenen die bekend zijn met de geschiedenis van de TAG Heuer Carrera, hebben de 36 mm edities een speciale weerklank. De eerste TAG Heuer Carrera die in 1963 werd geïntroduceerd had dezelfde kastdiameter. Geïnspireerd door heldere wijzerplaten en de snelle dashboards van de autosport, ontstond de TAG Heuer Carrera. De naam is ontleend aan de Carrera Panamericana, een bekende Zuid-Amerikaanse autorace. Toch bewees het veelzijdige 36 mm model van de Carrera-collectie dat het meer is dan een accessoire voor op het circuit. Het schakelt moeiteloos over van snelle autoraces naar elegante en verfijnde evenementen.

De nieuwkomers

De nieuwste modellen in de Carrera collectie presenteren drie verschillende vrouwelijke looks:

Koperen elegantie

Het eerste horloge heeft een betoverende koperen wijzerplaat met een geborstelde afwerking in nude tinten, van lichtbruin tot beige. De stalen kast heeft een afwisselend mat/glanzende afwerking die de aandacht voor detail benadrukt. Naast de 18-karaats 5N roségouden lunette en kroon, zijn ook de indexen, wijzers en het logo voorzien van een roségouden toplaag.

Parelmoer glans

Het tweede horloge heeft een witte parelmoeren wijzerplaat. De stalen kast, met afwisselend mat/glanzende afwerking, creëert een subtiele achtergrond voor de 18-karaats 5N roségoud vergulde indexen, wijzers en logo. De kenmerkende diamanten flens, versierd met 76 diamanten van 0,288 karaat, voegt een fascinerende schittering toe.

Kostbare harmonie

Het derde horloge heeft ook een parelmoeren wijzerplaat in een stalen horlogekast met afwisselend mat/glanzende afwerking. De met diamanten bezette indexen - 11 diamanten van in totaal 0,22 karaat - geven het horloge een luxueuze uitstraling. De 18-karaats 5N roségouden kroon en lunette, gecombineerd met de vergulde 18-karaats 5N roségouden wijzers en het logo, creëren een harmonieuze mix van luxe. De kenmerkende diamanten flens, ook versierd met 76 diamanten van 0,288 karaat, maken het luxeplaatje compleet.

De drie modellen zijn verkrijgbaar met de nieuwe en verbeterde taps toelopende iconische Carrera H armband, in staal of in staal gecombineerd met 18-karaats 5N roségoud. Ze worden allemaal aangedreven door het nieuwste Caliber 7, met een gangreserve van 56 uur. Elk nieuw model heeft ook een datum op 6 uur. Voor deze 3 nieuwe uitgaven legden de ontwerpers van TAG Heuer de nadruk op verbeterde ergonomie en draagcomfort. Ze hebben de dikte van de horloges tussen 10,20 mm en 10,60 mm gehouden, waardoor ze evenwichtig aanvoelen, zonder afbreuk te doen aan het elegante design.

10/04/2024

Divider