Longines HYDROCONQUEST GMT

Bekijk alle horloges van Longines
Longines HYDROCONQUEST GMT
Longines HYDROCONQUEST GMT
Longines HYDROCONQUEST GMT
Longines HYDROCONQUEST GMT

43 mm - nieuw in 2024

De Longines HydroConquest-collectie combineert prestaties en stijl en is ontworpen voor wie graag grenzen verlegt en nieuwe horizonten verkent. De collectie werd voor het eerst gelanceerd in 2007 en werd vorig jaar uitgebreid met een serie GMT-modellen met een diameter van 41 mm en een compleet nieuw ontwerp.

Dit jaar breidt Longines de Hydroconquest GMT-lijn uit met nieuwe modellen met een kastdiameter van 43 mm. Ze zijn waterbestendig tot 30 bar (300 meter), robuust en hebben een unidirectionele roterende keramische lunette. Net als de 41 mm-modellen die in 2023 werden gelanceerd, zijn de nieuwe Hydroconquest GMT's voorzien van een exclusief Longines gangwerk met meerdere tijdzones en worden ze uitgebracht in verschillende kleuren en materialen.

Deze nieuwe generatie herbergt onder de roestvrijstalen kast met schroefdeksel het exclusieve Longines GMT kaliber L844.5, uitgerust met een silicium balansveer en innovatieve onderdelen van niet-magnetische materialen. De weerstand van dit gangwerk tegen magnetische velden is meer dan tien keer groter dan de ISO 764 referentiestandaard. Het beschikt over extreme precisie en een gangreserve tot 72 uur.

De nieuwe HydroConquest GMT's zijn voorzien van een zwarte, blauwe of groene wijzerplaat en een saffierglas met een meerlaagse antireflecterende coating. De indexen zijn gecoat met Super-LumiNova®, zodat ze onder alle omstandigheden goed leesbaar zijn. Ze zijn rond op 6 en 9 uur en driehoekig op 12 uur. De datum wordt duidelijk weergegeven door het venster op 3 uur. De pijlvormige GMT-indicator past bij de kleur van de markeringen op de wijzerplaat. Op de lunette wordt de 24-uurs schaal in twee tonen weergegeven om de overgang tussen dag en nacht aan te geven.

Een pluspunt voor watersportliefhebbers is dat de HydroConquest GMT horloges waterbestendig zijn tot 300 meter en een schroefkroon hebben. Daarbovenop komt nog de unidirectionele keramische lunette met inkepingen, voorzien van een lichtgevende capsule.

De nieuwe modellen worden gepresenteerd met een roestvrijstalen armband met H-vormige schakels of een blauwe of zwarte rubberen horlogeband. Voor extra comfort zijn alle armbanden voorzien van een veilige vouwsluiting met microverstelling.

26/03/2024

Divider