OMEGA Seamaster Diver 300M

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M
OMEGA Seamaster Diver 300M

Paris 2024

Tijdens de Olympische Spelen van 2024 in Parijs zal OMEGA voor de 31ste keer sinds 1932 de belangrijke rol van officiële tijdwaarnemer vervullen. Om die historische gebeurtenis te vieren, is een speciale OMEGA Seamaster Diver 300M uitgebracht.

De 42 mm kast is gemaakt van roestvrij staal en 18K Moonshine™ Gold, met een lunette die voorzien is van een lasergestructureerde duikschaal en een enkel puntje Super-LumiNova op 12 uur.

Achter het gewelfde en krasbestendige saffierglas aan de voorkant heeft de lasergegraveerde wijzerplaat van wit keramiek een matte afwerking gekregen met gepolijste golven in reliëf. De markeringen op de wijzerplaat zijn aangebracht in een donkergrijze tint. De datumweergave op 6 uur in Paris 2024 typografie staat in het zwart. Alle uurmarkeringen zijn uitgevoerd in diamantgepolijst 18K Moonshine™ goud met wit Super-LumiNova, terwijl de gefacetteerde wijzers zijn afgewerkt met een 18K Moonshine™ goud PVD-behandeling, inclusief de centrale secondewijzer met het Paris 2024-logo.

Aan de achterzijde is de horlogekast van roestvrij staal voorzien van OMEGA's gepatenteerde NAIAD LOCK. Er staat een gestempeld medaillon met Paris 2024-logo in 18K Moonshine™ Gold op, deels spiegelgepolijst en deels mat. Ook de gestempelde woorden "Paris 2024" en de Olympische ringen, die spiegelgepolijst zijn op een gematteerde structuur, sieren de achterkant van de horlogekast.

Het horloge heeft een roestvrijstalen armband met OMEGA's nieuwe Quick Change System en een gepatenteerde vouwsluiting met extra duikersverlenging. Het wordt aangedreven door het OMEGA Co-Axial Master Chronometer kaliber 8800 en wordt geleverd in een speciale presentatiedoos in het thema van Paris 2024.

Een speciale OMEGA-uitgave als deze mag uiteraard niet ontbreken in het OMEGA-aanbod in onze zaak.

01/03/2024

Divider