TAG Heuer Connected Calibre E4

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
TAG Heuer Connected Calibre E4
TAG Heuer Connected Calibre E4
TAG Heuer Connected Calibre E4

Malbon Golf Edition

De Zwitserse luxe horlogemaker TAG Heuer en het lifestyle merk Malbon Golf, gespecialiseerd in golfkleding, introduceren samen een nieuwe horlogecreatie: de TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Malbon Golf Edition.

Al sinds 2015 is TAG Heuer pionier in luxe connected horloges en werd het merk al snel een favoriet binnen de golfgemeenschap. De lancering van TAG Heuer's Connected Calibre E4 Golf Edition in 2022 heeft de reputatie van het merk in de golfwereld nog verder versterkt. In een tijd waarin golf steeds meer de aandacht trekt van de jongere generatie, bundelen TAG Heuer en Malbon Golf hun krachten. Malbon Golf werd in 2017 opgericht door golfliefhebbers Stephen en Erica Malbon. Net als TAG Heuer is het hun missie om de jeugd van tegenwoordig te inspireren door de de golfsport.

 

Golfen met het TAG Heuer Connected horloge en de TAG Heuer Golf applicatie, met meer dan 650000 gebruikers, is een verrijkende ervaring. Het gaat verder dan alleen het bijhouden van de tijd. Het betekent dat je nooit meer je spel hoeft te onderbreken om de score over vijf uur bij te houden. Van de tee tot de green, elke slag wordt bijgehouden, inclusief het putten. Nog indrukwekkender is dat elke bijgehouden slag is gekoppeld aan de club die je gebruikt. Hierdoor kan het horloge/de applicatie aanbevelingen doen voor clubs, zodat het als het ware een persoonlijke golfcoach wordt. Deze "caddie om de pols" houdt automatisch shots bij en geeft afstandsinformatie voor de volgende slag en clubaanbevelingen, zodat de speler zich volledig kan richten op het genieten van het spel. Je hoeft ook niet te wisselen van horloge. De nieuwe TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Malbon Golf Edition is net zo goed naast de golfbaan als erop. Het horloge levert indrukwekkende prestaties met een volledige dag aan levensduur van de batterij. Of je nu gaat hardlopen, wandelen, golfen,... met dit horloge kun je alle kanten op. Een reeks sensoren biedt uitgebreide gezondheidsgegevens. Het horloge bevat ook verschillende sport- en utility-apps, zoals een stopwatch, timer en alarm.

 

Golfen met een vleugje kleur

Dit horloge is een van TAG Heuer's meest kleurrijke creaties. De TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Malbon Golf Edition heeft een lunette met 18 markeringen, die de 18 holes op een golfbaan symboliseren, met de woorden "Golf Edition" erop geschreven. De 45mm Titan Grade II kast, met DLC coating, maakt het zeer licht van gewicht. Turquoise blauwe en groene tinten, die doen denken aan de branding van Malbon Golf, sieren de zijkant, drukkers en kroon van het horloge. De band, gemaakt van rubber en kalfsleer, bevat felgele en -groene tinten die ook de samenwerking met Malbon Golf benadrukken. TAG Heuer Connected Calibre E4 45MM x Malbon Golf Edition introduceert twee unieke wijzerplaten om de samenwerking te vieren. De belangrijkste wijzerplaat is voorzien van Malbon's karakter, dat een pet draagt met het TAG Heuer schild erop, en een geanimeerd ontwerp dat van kleur verandert als de seconden voorbij tikken. De tweede wijzerplaat, exclusief voor deze speciale editie, is geïnspireerd op het Heuer 02 ontwerp. De samenwerking tussen TAG Heuer en Malbon gaat verder dan alleen het horloge. Er is ook een capsulecollectie met op golf geïnspireerde merchandise: handschoenen, headcovers, kleding,...

22/02/2024

Divider