Tissot T-Touch
Tissot T-Touch
Tissot T-Touch
Tissot T-Touch
Tissot T-Touch
Tissot T-Touch
Tissot T-Touch
Tissot T-Touch

T-Touch Connect Solar

In 1999 bracht Tissot een radicale verandering teweeg in de horlogewereld met de T-Touch, het eerste tactiele horloge ter wereld. Dit elektronische, tactiele en multifunctionele polshorloge heeft zich altijd aangepast en verovert steeds meer polsen en alle speelvelden waar Tissot zich op richt.

Innovatie zit Tissot in het bloed. Ze innoveren al bijna 170 jaar en houden hun slogan 'Innovators by Tradition' in ere. Generaties lang hebben ze in nieuwe technologieën geïnvesteerd. De Tissot T-Touch Connect Solar is het nieuwste hoogfunctionele ontwerp in de serie Swissmade connected horloges. Het is uitgerust met het baanbrekende, energiezuinige SwALPS besturingssysteem, dat werkt op zonne-energie en een autonomie heeft van maar liefst zes maanden. De wijzerplaat is gemaakt van één zonnecel, die het horloge blijft opladen zolang het aan licht wordt blootgesteld.

Je kan het horloge zo instellen dat je live de uitslagen binnenkrijgt van de NBA en 's werelds grootste wielerevenementen, waaronder de Giro d'Italia, de Tour de France en La Vuelta. Het navigatiehulpmiddel 'bring me back' is een GPS voor noodgevallen, zodat je de afstand en route naar je vertrekpunt kan bepalen. De T-Touch Connect Solar modellen zijn ook uitgerust met een reeks nuttige functies voor dagelijks gebruik, waaronder weerberichten, een hoogtemeter, een kompas en een alarm. Er is ook een timer en een tracker voor buitensporten die alle routes bijhoudt. Ook kan je het horloge instellen via de bijbehorende app Tissot T-Touch Connect Solar zodat je berichten, e-mails, oproepen,... op je horloge ontvangt. Daarnaast mogen de bekende Tissot kwaliteitskenmerken natuurlijk niet ontbreken, zoals saffierglas voor de wijzerplaat, een robuuste draaibare kroon voor het selecteren van functies, achtergrondverlichting en 100 meter waterdichtheid.

Alle horloges zijn voorzien van een keramische bezel en een hypoallergene kast van titanium. Ondanks een diameter van 47mm en een grote, gebruiksvriendelijke display, zijn ze daardoor toch licht en robuust. Ze zijn ook voorzien van Super-LumiNova®-details, zodat ze goed afleesbaar zijn bij weinig licht. Verder worden ze geleverd met een nieuw ontworpen polsband voor maximaal comfort, gemoedsrust en stijl. Het horloge heeft ook drie wijzers en kan worden losgekoppeld, zodat het gewoon kan worden gedragen als een prachtig vormgegeven, hoogwaardig polshorloge.

Ontdek de Tissot T-Touch horloges bij Clem Vercammen hier.

 

05/02/2024

Divider