Tissot PRX 35mm Powermatic 80

Bekijk alle horloges van Tissot
Tissot PRX 35mm Powermatic 80
Tissot PRX 35mm Powermatic 80
Tissot PRX 35mm Powermatic 80
Tissot PRX 35mm Powermatic 80
Tissot PRX 35mm Powermatic 80

Tijdloze charme x Cutting edge stijl

Maak kennis met het nieuwste Tissot horloge bij Clem Vercammen: de PRX 35mm Powermatic 80. Het horloge is geïnspireerd op het iconische model uit 1978 en blaast dit tijdloze ontwerp nieuw leven in door vintage charme naadloos te combineren met moderne functionaliteit. Door terug te keren naar de oorspronkelijke kastmaat van 35 mm en nu een automatisch uurwerk te integreren, breidt Tissot zijn aanbod uit terwijl het trouw blijft aan zijn wortels. Dit horloge is een must-have voor zowel verzamelaars als liefhebbers. De hoogwaardige afwerking en onberispelijke kwaliteit zorgen ervoor dat het er altijd luxueus uitziet en aanvoelt. De kenmerkende wafelwijzerplaat onderscheidt het automatische model van zijn quartz tegenhanger en voegt een unieke touch toe aan dit toch al uitzonderlijke horloge.

De afwerking van het horloge is in lijn met de overige horloges van de PRX-serie, met geïntegreerde roestvrijstalen horlogeband met vlakke geborstelde oppervlakken en gepolijste afschuiningen. Een eerste verandering ten opzichte van de vorige 35 mm versies bevindt zich aan de achterkant van de kast. Daar heeft Tissot een displayvenster van mineraalglas toegevoegd zoals bij de automatische 40 mm versies. Net als de rest van de collectie garandeert de PRX 35mm Powermatic 80 een waterdichtheid tot 100 meter. Afgezien van de wijzerplaatoppervlakken volgen de nieuwe modellen het bekende PRX wijzerplaatssjabloon, met gestreepte wijzers, slanke toegepaste indexen en een omlijst datumvenster op 3 uur.

De nieuwste Tissot is uitgerust met het Powermatic 80 automatische gangwerk. Met een gangreserve van 80 uur en een high-tech Nivachron balansveer is de Powermatic 80 een van de sterkste performers in zijn prijsklasse.

 

De Tissot PRX 35mm Powermatic 80 is hier verkrijgbaar.

12/07/2023

Divider