TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200
TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200
TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200
TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200
TAG HEUER AQUARACER PROFESSIONAL 200

Eerste tweekleurige model

Het eerste tweekleurige horloge in de TAG Heuer Aquaracer Professional collectie is een feit. De nieuwe combinatie van 18-karaats massief goud en roestvrij staal voegt een vleugje verfijning toe aan dit high-performance sporthorloge.

Elk van de vier Gold & Steel modellen heeft een roestvrijstalen kast in combinatie met een kroon en lunette met een gouden inleg en daarbovenop nog 18-karaats vergulde details op de wijzers en uurmarkeringen. De nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional 200 is verkrijgbaar in vier modellen met twee kastmaten: twee van 40 mm en twee van 30 mm. De grotere kast is standaard van formaat, maar toch veelzijdig en zorgt voor een sublieme uitstraling aan de pols dankzij het slanke profiel. Het kleinere formaat heeft een bescheidener kastformaat.

De collectie bestaat uit twee prachtige, levendige kleurencombinaties: zwart en roségoud enerzijds en blauw en geelgoud anderzijds. De gouden onderdelen zijn geborsteld in plaats van gepolijst. De minutenschaal die op de lunette is gegraveerd is gezandstraald om contrast te creëren en zo de leesbaarheid te garanderen. Bij de kleinere modellen met een kast van 30 mm zijn de uurmarkeringen versterkt met 11 kleine diamanten. Beide modellen zijn uitgerust met blauwe of zwarte rubberen banden afhankelijk van de kleur van de wijzerplaat. De horlogebanden zijn voorzien van stalen sluitingen en verlengsystemen voor extra comfort net als de andere modellen in de TAG Heuer Aquaracer Professional familie. Het gebruik van rubber is pas recent toegevoegd aan de TAG Heuer Aquaracer Professional 200 collectie. Het eerste model met een rubberen band was de baanbrekende Solargraph.

De TAG Heuer Aquaracer werd voor het eerst gelanceerd in 2004 en was geïnspireerd op een origineel model uit de jaren 80. Alle TAG Heuer Aquaracer modellen behouden zes belangrijke kenmerken: een unidirectionele draaiende lunette, een schroefkroon, waterdichtheid tot minimaal 200 meter, lichtgevende markeringen, een saffierglas en een dubbele veiligheidssluiting. Ook de Gold & Steel modellen zijn uitgerust met een kroonbeschermer en de gerenommeerde twaalf facetten unidirectionele draaiende lunette. Deze facetten, afwisselend geribbeld, zorgen voor een goede grip en gebruiksgemak. De wijzerplaat is versierd met de herkenbare horizontale lijnen.

Het 40 mm model is voorzien van TAG Heuer's Caliber 5, terwijl het 30 mm model voorzien is van het Caliber 9. Beide versies zijn waterbestendig tot 200 meter. Ook de achterkant van de kast van de nieuwe Gold & Steel modellen is een eyecatcher. Gemaakt van staal en versierd met een kompas op een honingraat achtergrond, verwijst het naar de avontuurlijke geest van het horloge.

Deze nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional 200 horloges zijn verfijnd en zowel functioneel als gemakkelijk te dragen. Klaar voor elk avontuur, zijn ze versierd met gouden accenten die de horloges onmiskenbaar in de categorie van echte luxeobjecten plaatsen.

De nieuwe TAG Heuer Aquaracer Professional 200 Gold & Steel vind je hier bij Clem Vercammen.

15/05/2023

Divider