'Swiss made' Tissot
'Swiss made' Tissot
'Swiss made' Tissot
'Swiss made' Tissot

Nieuw bij Clem Vercammen

De rijke geschiedenis van horlogemerk Tissot is van start gegaan in 1853 in het Zwitserse Le Locle. Het credo van Tissot is sinds de oprichting “Vernieuwers door traditie”. Dankzij de innovaties die de legendarische geschiedenis van Tissot kenmerkt, is het bedrijf vandaag de dag bekend als het Zwitserse multi-specialistische horlogemerk dat uurwerken maakt variërend van zakhorloges, quartz horloges, automatische horloges en dameshorloges tot connected modellen.

Het DNA van het merk is opgebouwd rond twee kenmerken: vasthouden aan authentieke traditionele waarden en verlangen naar innovatie. De PRX-collectie is daar het perfecte voorbeeld van: een collectie geïnspireerd op een model uit de jaren zeventig nieuw leven inblazen, en tegelijkertijd gebruik maken van de nieuwste technologieën en materialen.

Samen met traditie, precisie en innovatie is Tissot bijzonder trots op zijn Zwitserse wortels. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Tissot projecten ondersteunt en aanmoedigt die de Zwitserse waarden uitdragen. Sinds enkele jaren ondersteunt Tissot de ontwikkeling van het toerisme in de Zwitserse Alpen via talrijke partnerschappen met onder meer de Swiss Alpine Club. En het heeft zijn naam ook verbonden aan de eerste hangbrug die twee bergtoppen met elkaar verbindt: “Peak Walk by Tissot” op Glacier 3000.

Door zijn passie voor sport is Tissot betrokken bij de Zwitserse sportwereld. Het ondersteunt sporten als worstelen, schermen, wielrennen, basketbal en ijshockey om zich in Zwitserland verder te ontwikkelen. Tissot is ook de officiële tijdwaarnemer van de NBA basketbalcompetitie en van de wereldkampioenschappen ijshockey.

27/03/2023

Divider