TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition
TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition
TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition
TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition
TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition

De ideale caddy

De Zwitserse horlogemaker TAG Heuer lanceerde begin 2023 een nieuwe TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition. Deze 42mm uitgave is het lichtste horloge ooit ontworpen door TAG Heuer. Het beschikt over nieuwe algoritmes die een revolutie teweeg zullen brengen in de prestaties van golfers van alle niveaus. 

De TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition houdt je score van een rondje golf bij zonder dat je iets hoeft te doen. Alle slagen worden gevolgd vanaf de tee tot aan de green en eenmaal op de green wordt ook de putt gevolgd. Het horloge is dus de ideale caddy om je pols die automatisch slagen bijhoudt. Met een blik op het horloge kun je de afstand zien. Een perfect hulpmiddel om topprestaties te leveren. En aan het einde van een hole zijn alle slagen al geteld, waardoor de speler alleen naar de volgende hole hoeft te gaan zonder het horloge aan te raken en zich kan focussen op genieten van het spel. De slogan van de nieuwe TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition vat het perfect samen: "Geen afleiding. Just golf."

De TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition bouwt verder op het succes van zijn voorganger uit 2022. Het horloge heeft een nieuwe interface die meer controle biedt over golfspecifieke functies, zoals hoge-resolutie 2D-kaarten die gevaren en afstanden van meer dan 40.000 golfbanen over de hele wereld tonen. De wijzerplaat heeft een diameter van 42 mm, wat perfect overeenkomt met een golfbal. Met zijn iets kleinere horlogekast is de nieuwe TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition ontworpen voor zowel mannelijke als vrouwelijke golfers. De grootte van de kast en het gebruikte materiaal (zwart titanium) geven het horloge een onmiskenbaar voordeel: het is de lichtste TAG Heuer Connected ooit geproduceerd. Het dubbele voordeel van een kleiner formaat en gewicht stelt spelers in staat een gewenst doel te bereiken: een perfect gebalanceerde swing. 

Net zoals de andere horloges uit de TAG Heuer Connected collectie slaagt dit exemplaar erin een perfecte balans te creëren tussen technologie, elegantie en sportiviteit. Opvallend is het gebruik van elegante materialen zoals het gezandstraald zwart titanium voor de kast en vouwsluiting, saffierglas voor het horlogeglas en staal voor de kroon en knoppen. De witte rubberen horlogeband draagt het TAG Heuer logo op de lugs en is voorzien van een vouwsluiting in zwart titanium net als de horlogekast. Deze geoptimaliseerde sluiting is lichter en zorgt bijgevolg voor nog preciezere slagen. Een extra zwarte lederen band met groene stiksels die gemakkelijk verwisselbaar is wordt meegeleverd met het horloge. De lunette geeft de nummering van de holes van 1 tot 18 weer. 

De nieuwe editie van de TAG Heuer Golf app, de beste app op de markt, zal vanaf de lancering van het horloge beschikbaar zijn op Google Play en de Apple App Store. 

De TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition vind je hier in onze online winkel.

 

16/03/2023

Divider