TAG Heuer Connected Sport Edition

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
TAG Heuer Connected Sport Edition
TAG Heuer Connected Sport Edition
TAG Heuer Connected Sport Edition
TAG Heuer Connected Sport Edition

Het TAG Heuer sporthorloge

Met de nieuwe TAG Heuer Connected Sport Edition verkent TAG Heuer nieuw sportief terrein.

In 2015 zorgde TAG Heuer voor een revolutie in de high-end horlogewereld met de lancering van zijn eerste TAG Heuer Connected horloge. In de afgelopen jaren heeft de Zwitserse horlogemaker zich gevestigd als een belangrijke speler in het segment van luxe sporthorloges door zijn assortiment uit te breiden. Met de komst van de TAG Heuer Connected Calibre E4 Sport Edition 45 mm breidt TAG Heuer zijn assortiment uit om alle toegewijde sporters aan te spreken.

Met zijn nieuwe functies en horlogeband kan de TAG Heuer Connected Calibre E4 Sport Edition elke sportactiviteit volgen met een nog uitgebreider scala aan gegevens. Met een software-update die medio februari werd uitgerold, heeft TAG Heuer van de gelegenheid gebruik gemaakt om de nieuwe "Trail & Hiking" app te lanceren voor hardlopers en wandelaars die van de bergen houden en hoger en verder gaan dan anderen. 

Deze nieuwe Sport Edition valt in eerste instantie op door de nieuwe horlogeband die niet alleen een esthetisch succes is. Het gebruik van rubber verbetert het comfort van de drager tijdens het bewegen. De tweekleurige band die de huid beter laat ademen, is voorzien van een gesp. Uit ervaring en gebruikerstests is gebleken dat de polsen van sporters tijdens de training vaak groter worden: dankzij de gesp past het horloge zich perfect aan het lichaam van de drager aan. De speciale band is afneembaar en verkrijgbaar in drie kleuren.

De interne ontwikkelaars van TAG Heuer Connected hebben ook extra functies toegevoegd aan deze nieuwe uitgave. Dankzij de nieuwe barometerfunctie is het vanaf nu mogelijk om alle hellingshoeken van sportactiviteiten te volgen, een functie waar veel vraag naar was. De nieuwe functie "Trail & Hiking" vult het multi-sportaanbod van het horloge aan. Door de belangrijkste metriek te veranderen in hoogtewinst kan de gebruiker zijn inspanningen tijdens de sessie bijhouden. Deze gegevens zullen ook beschikbaar zijn voor analyse na de training op de TAG Heuer Companion mobiele app. Zo kan de gebruiker zijn tempo bekijken en zien hoe dit is beïnvloed door de hoogte. Via een extra scherm kan de gebruiker zijn hoogte bijhouden en de maximale en minimale hoogte tijdens de training bekijken.

De stalen kroon is met rubber bekleed voor een betere bediening. Veeleisende sporters zullen deze nieuwe functie erg waarderen, omdat de kroon zelfs met natte handen kan worden bediend.

Met het nieuwe ontwerp van de horlogeband, het geoptimaliseerde gebruik van de kroon en de nieuwe barometerfunctie blijft de TAG Heuer Connected Calibre E4 Sport Edition trouw aan de waarden van het luxe (sport)horlogemerk: technologieën die zijn aangepast aan de behoeften van gebruikers, functionaliteiten waarmee zowel amateurs als professionele sporters hun persoonlijke doelen kunnen bereiken en een nauwkeurig ontwerp dat een natuurlijke en eigentijdse elegantie uitstraalt.

De TAG Heuer Connected Calibre E4 Sport Edition heeft een gezandstraalde titanium kast met een diameter van 45 mm en een gesp van hetzelfde materiaal. Het titanium maakt het horloge licht en straalt elegantie uit. De keramische lunette onderstreept daarbovenop de elegante stijl van het horloge.

 

De TAG Heuer Connected Sport collectie vind je hier in onze online winkel.

02/03/2023

Divider