NIEUW - Yana Nesper
NIEUW - Yana Nesper
NIEUW - Yana Nesper
NIEUW - Yana Nesper
NIEUW - Yana Nesper

Parelsieraden made in Germany

Van de Zwarte Zee tot het Zwarte Woud

Sinds 2010 zet ontwerpster, onderneemster en moeder van twee kinderen Yana Nesper parels op een eenvoudige maar indrukwekkende manier in de schijnwerpers. Onder invloed van haar roots aan de Zwarte Zee en haar klassieke piano-opleiding, die haar passie voor schoonheid en gratie aanwakkerde, ontstaan visionaire luxecreaties. Haar studies scheepsbouwkunde en haar sterke interesse in techniciteit zorgen ervoor dat haar collectie doordrongen is van innovatieve en intelligente snufjes.

Een parel is het enige juweel dat door een levend wezen wordt voortgebracht. Dit sluit nauw aan bij haar verbondenheid met de natuur. Geboren in Moskou en opgegroeid in Nikolajev, Oekraïne, woont Yana Nesper nu met haar gezin in het prachtige Zwarte Woud.

 

Natuurlijk & elegant

Draagbaarheid staat centraal in het creatieve proces van Yana Nesper’s collectie. Haar ontwerpen zijn bedoeld om te dragen in het dagelijks leven. Voor de ontwerpster is het dan ook het grootste compliment als haar sieraden een onmisbaar accessoire worden bij elke outfit en gelegenheid.

De elegantie die van nature bij een parel hoort is haar leidraad. Haar kenmerkende stijl is erop gericht vrouwelijkheid te benadrukken. Dit doet Yana Nesper met juweelontwerpen die zowel verleidelijk als stoer zijn, maar toch ongecompliceerd, verrassend veelzijdig en altijd van de hoogste kwaliteit.

 

Inspiratie uit alle hoeken van de wereld

Het belangrijkste ingrediënt van de Yana Nesper collectie is het gebruik van unieke en exquise parels. Ze haalt ook inspiratie uit haar reizen over de hele wereld, zoals bijvoorbeeld Japans minimalisme, Franse chic of Italiaanse weelde. Maar het is vooral de diepe liefde voor mode die haar ontwerpen onderscheidt. Voor Yana Nesper maken sieraden altijd deel uit van iemands stijl en dus ook van de persoonlijkheid.

 

Van vrouw tot vrouw

Voor Yana Nesper is elke creatie iets persoonlijks. Voordat ze een sieraad aan haar collectie toevoegt, test ze elk ontwerp zelf om te zien of het comfortabel is om dagdagelijks te dragen. Ze ontwerpt haar parelcollecties voor zichzelf, voor haar vriendinnen en voor gelijkgestemde vrouwen. Voor vrouwen die, net als zij, een liefde voor unieke mode en accessoires en een verlangen naar betrouwbaarheid, traditie en een vleugje luxe delen.

Ontdek de unieke parelsieraden van Yana Nesper nu hier in de online winkel van Clem Vercammen of in onze zaak.

15/11/2022

Divider