Longines Spirit Pioneer Edition

Bekijk alle horloges van Longines
Longines Spirit Pioneer Edition
Longines Spirit Pioneer Edition
Longines Spirit Pioneer Edition

met neongroene accenten

De Longines Spirit Pioneer Edition is de nieuwste aanvulling in de Spirit-collectie. De nieuwe uitgave vertoont heel wat kenmerken van de oorspronkelijke klassieke stalen chronograaf, maar dan met andere kleuren, nieuwe materialen en een opvallende wijzerplaat. De horlogekast is identiek gebleven qua vorm en proporties (diameter 42 mm), maar is nu gemaakt van grade 5 titanium. De kleur is donkerder dan de roestvrijstalen voorgangers. Het anti-reflecterende saffierglas, de geschroefde caseback met speciale gravures en de waterdichtheid tot 100 meter blijven behouden. De kroon aan de linkerkant om de datum te in te stellen ontbreekt op de Pioneer Edition.

Ook nieuw voor de Longines Spirit Pioneer Edition is de wijzerplaat. De kenmerkende Arabische cijfers en de grote wijzers van de collectie zijn behouden, maar gevuld met neongroen lichtgevend materiaal, wat resulteert in een gedurfde en moderne uitstraling op de matzwarte achtergrond. Ook de uiteinden van de chronograafwijzers hebben dezelfde felgroene kleur. Het datumvenster is verdwenen, maar de 5 sterren - die verwijzen naar de precisie van het uurwerk - staan nog steeds onder het Longines logo.

De synthetische zwarte horlogeband met neongroene stiksels is de perfecte aanvulling op het modern design van de wijzerplaat. De band wordt gesloten door een titanium gesp. Het horloge wordt aangedreven door het Calibre L688.4 (ETA A08.L01), COSC-gecertificeerd en met een gangreserve tot 66 uur.

Het horloge is verkrijgbaar in een beperkt aantal verkooppunten, waaronder onze zaak.

21/09/2022

Divider