TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1
TAG Heuer Formula 1

Nieuwe collectie in F1-kleuren

De Zwitserse horlogemaker TAG Heuer breidt zijn best verkopende Formule 1-collectie uit met drie nieuwe pittige modellen in felle, energieke kleuren geïnspireerd op racecircuits: groen, geel en rood. Deze traditionele kleuren waren alomtegenwoordig op de circuits tot de jaren ’70 (groen van British Racing, rood van Rosso Corsa). Maar ook vandaag de dag komen ze nog veelvuldig terug op vlaggen, lichten, wegmarkeringen, teamuniformen,…

De horlogekast van 43 mm is gemaakt van fijn geborsteld roestvrij staal. De kast is uitgerust met drukknoppen op 2 en 4 uur en een imposante vaste lunette in staal en zwart PVD. Op de achterzijde is het motief van de kenmerkende zwart-wit geblokte racevlag aangebracht.

De lichtgevende sunray wijzerplaat bevat drie dieper gelegen subdials. Op de wijzerplaat is een hoekig datumvenster geplaatst op 4 uur. De contrasterende wijzers en uurmarkeringen zijn gevuld met Super-LumiNova® en zorgen voor een perfecte leesbaarheid bij hoge snelheid. De TAG Heuer Formula 1 chronograaf is voorzien van een rubberen band in een heldere kleur die perfect past bij de wijzerplaat en die de kleurrijke stijl van de collectie mooi aanvult.

Elke horlogekleur is afgewerkt met verschillende details om de leesbaarheid en helderheid te optimaliseren. Bij de groene editie zijn de uurmarkeringen en wijzers zwart en gevuld met witte Super-LumiNova®, is de centrale wijzer wit gelakt en zijn de subdials van de chronograaf rood omrand. Op de gele TAG Heuer Formula 1 zijn de uurmarkeringen zwart en gevuld met witte Super-LumiNova®, de uur- en minutenwijzers zijn zwart en de centrale wijzer is rood gelakt. En tenslotte is er de rode uitgave die gerhodineerde wijzers en indexen gevuld met witte Super-LumiNova®, een wit gelakte centrale wijzer en chronograaf subdials met witte randen heeft.

De nieuwe TAG Heuer Formula 1 Chronograph zal binnenkort verkrijgbaar zijn.

15/09/2022

Divider