Longines Spirit Zulu Time

Bekijk alle horloges van Longines
Longines Spirit Zulu Time
Longines Spirit Zulu Time
Longines Spirit Zulu Time

Voor moderne pioniers

De Longines Spirit Zulu Time beschikt over meerdere tijdzones en wordt gekarakteriseerd door het eeuwenoude savoir-faire van het merk op het gebied van uurwerken. Het horloge en de naam zijn geïnspireerd op het eerste Longines-polshorloge met twee tijdzones. Op de wijzerplaat van dit model uit 1925 was de Zulu-vlag afgebeeld, een verwijzing naar de letter "Z" die de universele tijd aangeeft voor piloten en het leger. 

De Longines Spirit Zulu Time vormt een verbinding tussen geschiedenis en innovatie. Het is een eerbetoon aan het rijke verleden van het merk wat een uitzonderlijk uurwerk heeft opgeleverd, speciaal voor moderne pioniers. Een exclusief, door Longines geproduceerd, nieuw kaliber met een siliconen balansveer drijft de tijdzoneweergave aan. Het bevat vooruitstrevende technologie die het mogelijk maakt om uurwijzer en GMT-indicator helemaal afzonderlijk van elkaar in te kunnen stellen en aan te passen. Extra tijdzones worden afgelezen met behulp van een 24-uurs wijzer en een in twee richtingen draaiende bezel, die eveneens is opgedeeld in 24 uur. Het extreem precieze uurwerk met een gangreserve van 72 uur is COSC-gecertificeerd. Net zoals de oude modellen van Longines is het model voorzien van vijf gestempelde sterren op de wijzerplaat,  een garantie dat het uurwerk voldoet aan de hoogste normen.

De Longines Spirit Zulu Time valt op door zijn nauwkeurig afgewerkte design en de bijzondere zorg besteed aan de verschillende details– of die nu glimmend, mat, gepolijst of in reliëf zijn. Dit model beschikt over een bezel met een gekleurde keramische ring, en is beschikbaar met een matzwarte, gezandstraalde antraciete of gezonnestraalde blauwe wijzerplaat. Een datumvenster bevindt zich op 6 uur. De wijzers en cijfers zijn gecoat met Super-LumiNova®, waardoor het mogelijk is de tijd onder alle omstandigheden af te lezen. De stalen 42 mm kast heeft een verwisselbare roestvrijstalen band of een verwisselbare bruine, beige of blauw leren band. Alle banden zijn voorzien van een vouwsluiting met een nieuw systeem dat heel fijn kan worden afgesteld voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm.

Info - officiële Longines website

11/05/2022

Divider