See You gedenksieraden
See You gedenksieraden
See You gedenksieraden

Memories deserve nothing less

See You Gedenksieraden vindt zijn oorsprong in 1946 in het Limburgse Helden in Nederland. De heer Leurs senior opent zijn eigen zaak die gestoeld is op zijn vakmanschap als horloge en klokkenmaker en zijn liefde voor het juweliersvak. Het bedrijf is tot op de dag van vandaag in handen van de familie.

In 2006 wordt het eerste See You gedenksieraad ontworpen, dat als zeer vooruitstrevend en spraakmakend wordt ontvangen. Er volgt dan ook een nominatie voor de International Funeral Award. De sieraden kenmerken zich door het zichtbaar houden van as- of haarresten van dierbaren. Het juwelenmerk streeft ernaar gedenksieraden te ontwerpen waarbij je als drager centraal staat en waarbij het gedenksieraad met recht een sieraad genoemd kan worden.


See you maakt herinneringssieraden in de breedste zin van het woord. Het juweel heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties. Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier, pootafdrukjes, vingerafdrukken of het verwerken van zand van het strand waar je op huwelijksreis bent geweest. Alles wat met herinnering te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden kan in de sieraden verwerkt worden.


Ontdek de mogelijkheden van deze nieuwe collectie online of kom langs in onze winkel voor meer informatie.

25/02/2022

Divider