OMEGA De Ville Trésor

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA De Ville Trésor
OMEGA De Ville Trésor
OMEGA De Ville Trésor
OMEGA De Ville Trésor
OMEGA De Ville Trésor

Nieuw in 2021

De prachtige slanke OMEGA De Ville Trésor lijn verwelkomt in 2021 een nieuwe selectie herenmodellen met een nieuwe subdial-weergave en uiteenlopende kleuren en materialen.

De nieuwe modellen zijn voorzien van een gepolijste 40 mm kast en lunette van 18K geelgoud of 18K Sedna™ goud. De kast is aan beide zijden voorzien van saffierkristal en wordt gepresenteerd op een lederen band met gepolijste gesp.

Het eerste model in 18K geelgoud is voorzien van een grijze lederen band en een koepelvormige, zilverkleurige kristallen wijzerplaat met gepolijste wijzers en opgelegde koepelvormige indexmarkering.

Het model van 18K Sedna™ goud wordt gedragen op een bordeauxrode lederen band en is voorzien van een koepelvormige wijzerplaat van bordeauxkleurige lak, eveneens met gepolijste wijzers en opgelegde koepelvormige indexmarkering.

Het meest interessante aspect van dit gemoderniseerde ontwerp is misschien wel de toevoeging van nieuwe subdials. De horloges hebben een Small Seconds-weergave ter hoogte van zes uur en op het 18K geelgoud model prijkt een Power Reserve-weergave ter hoogte van 12 uur. Door de unieke positionering van de twee subdials verplaatst het OMEGA-logo naar de drie.

Elk model is voorzien van een handmatig op te winden OMEGA Co-Axial Master Chronometer Kaliber.

14/10/2021

Divider