Nieuwe TAG Heuer 3 aiguilles

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
Nieuwe TAG Heuer 3 aiguilles
Nieuwe TAG Heuer 3 aiguilles
Nieuwe TAG Heuer 3 aiguilles
Nieuwe TAG Heuer 3 aiguilles
Nieuwe TAG Heuer 3 aiguilles

4 variaties en 13 referenties

TAG Heuer brengt een van zijn meest iconische collecties, de TAG Heuer Carrera, opnieuw uit. De nieuwe Carrera generatie bestaat uit 13 sportieve, elegante en tijdloze modellen met drie wijzers in 4 versies:

·      de TAG Heuer Carrera Day Date 41 mm

·      de TAG Heuer Carrera Twin-Time 41 mm

·      de TAG Heuer Carrera Date 39 mm

·      de TAG Heuer Carrera Date 29 mm

 

Sportief erfgoed

De verwijzing naar de racewereld is nooit ver weg in de TAG Heuer Carrera collecties. 60 jaar geleden had Jack Heuer de ambitie om een chronograaf te maken waarop racepilioten in één oogopslag de tijd zouden kunnen aflezen. Voor de naam van deze collectie liet hij zich inspireren door een van de gevaarlijkste autoraces ter wereld, de Carrera Panamericana. In het begin van deze eeuw werd de TAG Heuer Carrera Trois Aiguilles-versie gelanceerd. Daar waar de TAG Heuer Carrera chronograaf het meest leesbare instrument is om de tijd te registreren, is de TAG Heuer Carrera Trois Aiguilles het meest leesbare instrument om de tijd te vertellen.

De nieuwste uitgave beantwoordt qua look en leesbaarheid perfect aan de eisen die deze legendarische TAG Heuer reeks zichzelf oplegt. Met vier variaties en dertien nieuwe referenties zullen TAG Heuer liefhebbers en verzamelaars zeker de TAG Heuer Carrera Trois Aiguilles vinden die bij hun stijl past.

 

De nieuwste generatie

De collectie bestaat uit 13 referenties, gegroepeerd in vier subcollecties - met diameter 29 mm tot 41 mm. Alle modellen hebben een roestvrijstalen kast - twaalf met stalen banden en één met een lederen band. De wijzerplaten zijn in zwart, blauw, wit of zilver en zijn voorzien van het nieuwe Carrera logo. De stalen armbanden zijn voorzien van de nieuwe H-vormige schakels die nog meer comfort om de pols bieden.

 

TAG Heuer Carrera Date 39 mm en TAG Heuer Carrera Day Date 41 mm

De TAG Heuer Carrera 39 mm en 41 mm modellen zijn uitgerust met het Calibre 5 gangwerk. De lederen versie heeft een bruine alligator lederen band. De Carrera Date 39 mm toont de datum op 6 uur en de Day Date 41 mm heeft een fijn omlijst datumvenster.

TAG Heuer Carrera Twin-Time Date 41 mm

De TAG Heuer Carrera Twin-Time is uitgerust met het Calibre 7 gangwerk. De uren- en minutenwijzers zijn groter dan de bovenstaande versies en de Twin-Time wijzer is verfijnd. Het elegante en sportieve ontwerp wordt onderstreept door een tweekleurige zilverkleurige en blauwe lunette om dag en nacht aan te geven.

TAG Heuer Carrera Date 29 mm

De TAG Heuer Carrera 29 mm is uitgerust met het Calibre 9 gangwerk. Deze versie toont de datum op 6 uur en heeft diamanten uurmarkeringen.

10/10/2021

Divider