OMEGA Seamaster Aqua Terra

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA Seamaster Aqua Terra
OMEGA Seamaster Aqua Terra
OMEGA Seamaster Aqua Terra
OMEGA Seamaster Aqua Terra

Met nieuwe Small Seconds subdial

Tijd is waardevol op de nieuwste Aqua Terra-horloges van OMEGA. In 2021 draait het voor de nieuwe modellen om elegantie met prachtige nieuwe wijzerplaten met een golfpatroon en luxe lunettes. 

De meest opvallende nieuwe functie is een prachtige nieuwe Small Seconds subdial ter hoogte van 6 uur. De wijzerplaten in subtiele sun-brushed tinten en tweekleurige teakdessins zijn voorzien van opvallende uurmarkeringen. Zo zijn er bijvoorbeeld van de 6 tot de 12 steeds grotere diamantjes aangebracht of uurmarkeringen in de vorm van de romp van een zeilschip met iriserende parelmoerinleg. Om de nieuwe horloges stevig aan de pols te bevestigen omvat de collectie polsbanden van bijpassende metalen, rubberen banden in beige en blauw en lederen bandjes in rood, bordeaux, beige en groen. 

De collectie voor 2021 bestaat uit tien modellen van 38 mm, waarvan twee luxe edities, en negen nieuwe modellen van 41 mm, waarvan vier luxe versies. 

Er zijn acht sportievere 38 mm-horloges van edelstaal or een combinatie van staal en 18K Sedna™ goud. Deze modellen zijn voorzien van het OMEGA Co-Axial Master Chronometerkaliber 8802 en een nieuwe donkergroene, lichtgroene, ivoorkleurige of extra witte parelmoeren wijzerplaat. De nieuwste 38 mm-horloges worden afhankelijk van het model gedragen op een lederen band in prachtige kleuren.
Voor liefhebbers van luxe zijn er ook twee 18K Sedna™ gouden modellen met een lunette bezet met diamanten. Hierin tikt OMEGA’s exquise Co-Axial Master Chronometerkaliber 8803 met 18K Sedna™ gouden rotor en balansbrug. Fans kunnen kiezen uit een Aqua Terra met wijzerplaat van paarse jade en 18K Sedna™ gouden polsband of een model met extra witte parelmoeren wijzerplaat en rode lederen band.

Het assortiment van 41 mm omvat vier edelstalen modellen en een van edelstaal gecombineerd met 18K Sedna™ goud, alle aangedreven door het OMEGA Co-Axial Master Chronometerkaliber 8916. Tweekleurige wijzerplaten in blauwgrijs, zilvergrijs en zilverbeige zorgen voor diepte en steken prachtig af tegen de nieuwe subdials. Deze horloges zijn voorzien van een bijpassende polsband of een geïntegreerde rubberen textuurband in een bijpassende kleur.
Onder de grotere versies zijn ook vier modellen van 18K Sedna™ goud, alle met een uurwerk dat al even luxueus is als de buitenkant: OMEGA’s Co-Axial Master Chronometerkaliber 8917. De Aqua Terra-liefhebber kan kiezen uit een tweekleurige blauw- of zilvergrijze wijzerplaat, beide voorzien van een bijpassende polsband of geïntegreerde rubberen band.

 

28/07/2021

Divider