Oris
Oris
Oris
Oris
Oris

Real watches for real people

De Zwitserse horlogefabriek Oris werd opgericht in 1904 in het Zwitserse stadje Hölstein. Het bedrijf staat erom bekend alleen mechanische horloges te produceren. De collectie is onderverdeeld in vier onderdelen : cultuur, duiken, luchtvaart en autosport.

 

Innovatief

Sinds de oprichting investeert Oris in innovatie. Er wordt nagedacht over industriële processen om zo een mooi product met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding te kunnen offreren. Een goed voorbeeld daarvan is de in eigen huis ontwikkelde Calibre 400-serie Swiss Made-automaten die een gangreserve van vijf dagen, antimagnetisme en een garantie van 10 jaar heeft. De slogan 'Real watches for real people' was voor de stichters van het merk al een drijfveer, en die leuze blijft tot op heden de belangrijkste hoeksteen van Oris. 

 

Onafhankelijkheid

Tot op de dag van vandaag blijft Oris een van de weinige horlogemmerken dat onafhankelijk is. Dat betekent ook dat het merk vrij is om te innoveren. Ze houden continu de vinger aan de pols bij de klanten en kunnen zo perfect inschatten wat hun cliënteel wil en nodig heeft om vervolgens daarop in te spelen.


Oris is nu ook verkrijgbaar in onze zaak. Neem alvast hier een kijkje in het assortiment. En ook de eerste limited Dat Watt edition is onderweg. Blijf het Clem Vercammen nieuws en onze social media pagina's volgen voor updates daaromtrent.

 

 

28/04/2021

Divider