OMEGA onthult nieuwe Speedmaster Moonwatch

Bekijk alle horloges van Omega
OMEGA onthult nieuwe Speedmaster Moonwatch
OMEGA onthult nieuwe Speedmaster Moonwatch
OMEGA onthult nieuwe Speedmaster Moonwatch
OMEGA onthult nieuwe Speedmaster Moonwatch
OMEGA onthult nieuwe Speedmaster Moonwatch
OMEGA onthult nieuwe Speedmaster Moonwatch

Met een knipoog naar het ruimtetijdperk

Het jaar is nog maar net ingezet, en OMEGA pakt meteen uit met een lancering van formaat. Het legendarische Speedmaster Moonwatch horloge ondergaat een update naar de next generation Speedmaster. De nieuwe Speedmaster is een Master Chronometer-gecertificeerde anti-magnetische horloge, en wordt aangedreven door OMEGA's nieuwe, krachtige Calibre 3861.

De Moonwatch, het OMEGA Speedmaster kroonjuweel

"Wanneer een spraakmakend uurwerk als de Speedmaster Moonwatch een update krijgt, moet elk detail trouw zijn aan de geest van het oorspronkelijke ontwerp," aldus Raynald Aeschlimann, President en CEO van OMEGA. Het ontwerp werd met het grootste respect benaderd, terwijl het uurwerk naar een hoger niveau werd getild.

De grootste nieuwigheid is dan ook de introductie van het nieuwe Co-Axial Master Chronometer Calibre 3861. Het kaliber, waaraan vier jaar lang gewerkt werd, zorgt ervoor dat de Moonwatch bestand is tegen magnetische velden tot 15000 gauss. Het is Master Chronometer gecertificeerd door het Zwitserse METAS en voldoet daarmee aan de hoogste normen op vlak van precisie, chronometrische prestaties en magnetische bestendigheid.

Ook aan de horlogeband zijn wijzigingen aangebracht. De geïntegreerde, volledig geborstelde armband bestaat uit 5 gebogen schakels per rij. De nieuwe sluiting is afgewerkt met een gepolijst OMEGA logo op een gesatineerde omslag.

De klassieke, asymmetrische kast, de getrapte wijzerplaat en een iconische 'Dot over Ninety' bezel zijn kleine maar herkenbare details die het legendarische verhaal van de Speedmaster, gedragen door de Apollo 11 astronauten op de maan in 1969, nogmaals in de schijnwerpers zetten.

In overeenstemming met de frequentie van het nieuwe Calibre 3861, is de minuutaanduiding nu opgeslitst in 3 divisies in plaats van 5 zoals in de vorige Moonwatch modellen het geval was.

De nieuwste generatie OMEGA Speedmaster Moonwatch bestaat uit maar liefst acht nieuwe modellen in roestvrij staal, 18K Sedna™ goud en 18K Canopus™ goud. 

De roestvrijstalen uitgaven zijn verkrijgbaar in onze zaak - "The crew of four"

De nieuwe OMEGA Speedmaster Moonwatch horloges zijn nog niet in voorraad in onze zaak. U kan zich wel al aanmelden op onze reservatielijst via mail naar info@clemvercammen.be of telefonisch op 015/24.12.65. 

 

 

08/01/2021

Divider