Superocean Heritage ’57 Outerknown

Bekijk alle horloges van Breitling
Superocean Heritage ’57 Outerknown
Superocean Heritage ’57 Outerknown
Superocean Heritage ’57 Outerknown
Superocean Heritage ’57 Outerknown

Forever young

De Breitling Superocean Heritage '57 Outerknown is geïnspireerd door de originele Superocean uit 1957 en de coole, relaxte surfstijl van de jaren zestig. 

Het duikhorloge is ontworpen in samenwerking met surfkledingmerk Kelly Slater en heeft een speciale ECONYL® Natoband, gemaakt van gerecycled nylonafval dat uit de oceanen is gehaald, zoals visnetten. De band wordt niet alleen gemaakt van gercycleerd materiaal, maar is ook zelf volledig recycleerbaar. De Breitling Natoband is speciaal ontworpen voor de Superocean collectie, maar kan in feite gekoppeld worden aan elk Breitling horloge.

Het horloge is verkrijgbaar in roestvrij staal of roestvrij staal in combinatie met brons. Deze bronzen editie is een gelimiteerde uitgave op 500 stuks. De kast met een diameter van 42 mm is voorzien van twee kenmerkende elementen van de originele Superocean: een holle bidirectionele keramische ring en een wijzerplaat met oversized indexen. De Superocean Heritage '57 Outerknown wordt aangedreven door het Breitling Caliber 10, een COSC-gecertificeerde chronometer.

De roestvrijstalen editie vind je hier

Hier kom je meer te weten over de bronzen limited ediition.

 

02/12/2020

Divider