Nieuwe collectie Rodania

Bekijk alle horloges van Rodania
Nieuwe collectie Rodania
Nieuwe collectie Rodania
Nieuwe collectie Rodania
Nieuwe collectie Rodania

Een mix van Belgisch en Zwitsers vakmanschap

Een Zwitserse hand, een Belgische hand

Rodania werd in 1930 in het Zwitserse Bern opgericht, maar sinds de jaren '50 wordt de wereldwijde distributie georganiseerd vanuit ons land. Het bedrijf floreerde onder meer dankzij de alombekende reclame en marketing van Rodania in de wielerwereld.

Het merk Rodania vandaag

Begin juli werd Rodania overgenomen door 3 partners: de Zwitserse industrieel uit de horlogebranche Christian Frommherz, Montebi-medewerker Jan Ausloos en Patrick Gelder, eigenaar van Gtime en verdeler van het merk voor de Benelux en Frankrijk. Ze willen terugkeren naar de roots van Rodania en de fundamenten van het merk tot nieuw leven brengen.

Rodania wil in de toekomst evolueren naar een merk dat eigentijdse en tijdloze stukken creëert. Het is een authentiek merk voor échte mensen. Een merk voor elke dag dat dichtbij en toegankelijk is, warm en vriendelijk en deel uitmaakt van ieders leven. Voortaan krijg je vijf jaar waarborg op een Rodania horloge en de horloges zullen herstelbaar zijn, wat vroeger niet het geval was.

De nieuwe collectie voor mannen en vrouwen bestaat uit heel wat nieuwe modellen in de prijsklasse tussen € 99 en € 349. Het nieuwe Rodania assortiment vind je hier.

10/11/2020

Divider