Diamanti Per Tutti
Diamanti Per Tutti
Diamanti Per Tutti
Diamanti Per Tutti

Binnenkort verkrijgbaar in onze winkel

Diamanti Per Tutti is ontstaan in Antwerpen. Antwerpen is niet alleen het grootste diamantcentrum van de wereld, maar staat ook bekend om zijn mode-erfgoed van wereldklasse. De perfecte voedingsbodem voor een hedendaags juwelenmerk dat tijdloze juwelen met diamanten modieus, leuk en toegankelijk maakt.

Diamanti Per Tutti juwelen zijn gemaakt voor vrouwen die een evenwicht willen vinden tussen puurheid en speelsheid. De juwelen zijn gemaakt van 925 Sterling Silver, verguld met 18 karaats roze of geelgoud vermeil of zilver gerodiëerd, en voorzien van echte diamanten en prachtige halfedelstenen (topaze, citrine, amethist....). Mensen en het milieu staan centraal voor Diamanti Per Tutti. Daarom zijn hun diamanten 100% gecertificeerd, authentiek en conflictvrij.

Alle Diamanti Per Tutti juwelen zijn ontworpen door het creatieve team in thuisbasis Antwerpen. Ze beschikken over uitgebreide winter- en zomercollecties en enkele beperkte themacollecties. Daarnaast lanceren ze regelmatig exclusieve capsulecollecties samen met invloedrijke mensen uit de kunst-, sport- of cultuurwereld.

 

29/09/2020

Divider