New Omega: No Time To Die

Bekijk alle horloges van Omega
New Omega: No Time To Die
New Omega: No Time To Die
New Omega: No Time To Die
New Omega: No Time To Die

James Bond's Seamaster

Naar aanleiding van de nieuwe Bond-fim 'No Time To Die' brengt Omega een volledig nieuw horloge uit. De Omega Seamaster Diver 300M 210.90.42.20.01.001. Dit horloge wordt effectief gedragen door Daniel Craig in deze nieuwe film.

Deze Omega Seamaster op 42mm is vervaardigd uit Grade 2 Titanium met een lichte, aluminium glasrand. Zowel de glasrand als de wijzerplaat lijken zwart, maar hebben eigenlijk een 'tropical' donkerbruine kleur. De wijzerplaat heeft indexen in een beige kleur, een soort van 'aged-luminova' look.
Het horloge is geplaatst op een mesh titanium band, met innovatieve sluiting. Het horloge kan ook op een nato band geplaatst worden, deze heeft hetzelfde kleurenschema als de wijzerplaat en een speciale gravure '007' op een loop.

Bij de creatie van dit horloge is er extra aandacht besteed aan het militaire verleden van James Bond. De brede pijl staat symbool voor eigendom van de 'Crown'. De achterkant is gegraveerd met een reeks cijfers, die de exacte opmaak volgen van een authentiek militair horloge.
"0552" voor marine personeel, "923 7697" voor duikhorloges, "A" voor horloges met een gevezen kroon. "007" is vrij duidelijk. "62" refereert naar de eerste verschijning van James Bond op het witte doek, in Dr. No.

Dit nieuwste James Bond-horloge wordt aangedreven door OMEGA's Co-Axial Master Chronometer 8806, een binnenwerk die de hoogste standaarden vervult.

 

17/12/2019

Divider