Nieuw binnen Omega Apollo 8

Bekijk alle horloges van Omega
Nieuw binnen Omega Apollo 8
Nieuw binnen Omega Apollo 8
Nieuw binnen Omega Apollo 8
Nieuw binnen Omega Apollo 8

Dark Side of the Moon

Met trots presenteren wij het Omega Speedmaster Moonwatch Apollo 8 "Dark Side of the Moon" fysiek in onze winkel! Dit uitzonderlijke horloge geïnspireerd op de ruimtevaartvluchten naar de maan, is nu van heel dichtbij te bewonderen.

1968, de Apollo 8 crew waren de eersten om de andere kant van de maan te zien, de 'dark side of the moon'. Nu, 50 jaar later, heeft Omega dit chronografisch horloge ontworpen als tribuut aan deze missie.

Het uurwerk is voorzien van een gladde, zwart keramische kast. De wijzerplaat laat toe te kijken op het binnenwerk.
Het bekende binnenwerk calibre 1961 werd aangepast, speciaal voor deze editie van 'the dark side of the moon'. Calibre 1961 heeft een zwarte coating gekregen en is met een laser bewerkt, zo creëerde Omega een kraterachtig landschap, zoals op de maan, en het nieuwe calibre 1986.

Als extra touch is de caseback gegraveerd met de beroemde laatste woorden van Jim Lovell, gesproken net voor het contact verbrak met de aarde en Apollo 8 verdween achter de maan. "We'll see you on the other side" 

Om dit uitzonderlijk horloge te voltooien is het geplaatst op een zwart geperforeerd lederen armband met geel rubber midden en geel stiksel.

28/06/2019

Divider