LONGINES Heritage 1945

Bekijk alle horloges van Longines
LONGINES Heritage 1945

Als eerste verkrijgbaar bij Clem Vercammen juwelenzaak, de nieuwe LONGINES Heritage 1945, een heus eerbetoon aan de horloges van weleer.

De Longines Heritage 1945: Elegantie en eenvoud, in één meesterwerk verenigd. 

Een kleurenpaneel van beige leder en koperen tonen maakt het heritage karakter compleet voor de ware horlogeliefhebber met dit model. 

Een tijdloos design gecombineerd met een knipoog naar het verleden en strakke lijnen. De warme koperen tonen omarmen de elegantie en robuustheid die de Heritage 1945 uitstraalt. De blauw stalen wijzers maken de vintage look iets waar menig liefhebber voor valt, zelfs al is het eigenlijk een modern uurwerk.

Met een 40mm diameter, is zij zowel naar oude als nieuwe standaarden de perfecte metgezel om uw terug in de tijd te transporteren, wat het design betreft dan toch. Want oorspronkelijk had dit horloge een manueel kaliber, vandaag de dag is deze echter bewapend met een L609.3 automatisch kaliber dat een gangreserve verzekert van 42 uur.

Als eerste verkrijgbaar in onze zaak als Longines-verdeler, dus als u uw enthousiasme niet meer kan bedwingen, helpen wij u graag verder die droom waar te maken. 

Luxueuze horloge merken vindt u steeds bij ons online en in de zaak bij Clem Vercammen. 

                         

 

13/09/2017

Divider