Festina

Horlogefabrikant Festina is bekend geworden als sponsor en officieel tijdwaarnemer van grote wielerevenementen zoals de Tour de France en Giro d’Italia. Mede hierdoor heeft Festina een Festina Bike Collection dat elk jaar wordt gepresenteerd. 

Maar Festina is meer dan dat. Het horloge merk Fetsina biedt u een mooie collectie horloges voor dames en heren waarvan de nieuwste collectie horloge merken te bekijken is bij Clem Vercammen. De horloge uit de Festina collectie zijn verkrijgbaar in quartz, met of zonder een chronograaf. De dames kunnen kiezen uit verschillende kleuren; staal, pleetgoud of rosé pleetgoud, al dan niet gezet met zirconium in de kast. 

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Festina dealer, Festina horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote Festina collectie.

Heeft u verder vragen over de Lotus collectie of andere kwalitatieve horloge merken, bent u opzoek naar een speciaal Lotus horloge of andere designvolle horloge merken, neem dan snel even contact.