Pesavento

Pesavento

Tussen creativiteit en de toekomst vertelt Pesavento een nieuw verhaal van luxe die verder gaat dan de eerdere grenzen van juwelen om kostbaar materiaal, goud, zilver en edelstenen in originele vormen en buitengewone volumes te vormen. Pesavento maakt sieraden met een sterke, levendige, instinctieve charme.

Sinds 1992 is Pesavento een referentiepunt in kostbaar materiaalontwerp, een kenmerkende naam in Italiaanse stijl die wereldwijd bekend is door diegenen die in staat zijn om schoonheid in vorm en waarde in detail te zien.

Chiara Carli en Marino Pesavento zijn de tweelingziel van het merk, de twee aantrekkelijke aantrekkingspunten in een enkel gepassioneerde visie die de juwelierscultuur vergezeld heeft tot de interpretatie van vandaag. Elk Pesavento-juweel is volledig "Made in Italy" en het resultaat van het onderzoek dat de klassieke werking van de traditie van de Italiaanse goudsmid combineert met stylistische innovatie en technologische experimenten.

Pesavento is verkrijgbaar in onze juweliers zaak. Heeft u een vraag in verband deze mooie juwelen collectie zullen u graag een antwoord verzenden. Neem even contact op.