Antonini

De geschiedenis ANTONINI is ook de geschiedenis van Milaan, een Italiaanse stad met een grote juweliertraditie. ANTONINI werd in 1919 opgericht en werd snel een leider van de militaire aristocratie, voor wie het juwelen bedrijf buitengewone one-of-a-kind-stukken heeft ontworpen. Sindsdien heeft ANTONINI tijdloze sieraden gemaakt dankzij hoogwaardig vakmanschap en geavanceerde ontwerpen.Antonini is winnaar van de prestigieuze "Diamond International Award", en blijft zijn gegeerde juwelierscollecties naar klanten over de hele wereld uitrollen.

 Sergio Antonini, de man die nu de geschiedenis van het merk interpreteert, is momenteel de creatieve directeur en heeft de laatste successen van het bedrijf ontworpen, zoals de verjaardagscollectie, gecreëerd om 90 jaar geschiedenis van het merk te vieren. Hij volgt persoonlijk de creatie van elk stukje dat wordt gemaakt, van de kleine, chique dagelijkse collecties naar de unieke Extraordinaire one-of-a-kind stukken. De creaties van Sergio Antonini zijn geavanceerd en eigentijdse juwelen die geïnspireerd zijn op de Italiaanse traditie en het ontwerp.

Antonini is verkrijgbaar in onze juweliers zaak. Heeft u een vraag in verband deze mooie juwelen collectie zullen u graag een antwoord verzenden. Neem even contact op.