Philip Stein

NATURAL FREQUENCIES AND THEIR ORIGIN 

Gebeurtenissen op aarde, zoals onweer en in de ruimte, zoals intense zonne-activiteit produceren constant extreem laagfrequente elektromagnetische golven onder de 40 Hertz. Wist u dat ergens in de wereld elke seconde van de dag een blikseminslag is? Dit levert een constante aanvoer van natuurlijke frequenties die gevangen zitten tussen oppervlak en ionosfeer van de aarde, energie beschikbaar voor Philip Stein.

THE DISCOVERY

In 1952 stelde de Duitse natuurkundige Winfried Otto Schumann het bestaan van natuurlijke elektromagnetische golven voor rondom onze planeet. Acht jaar later, de Duitse bioloog Ruetger Wever maakt gebruik van een verscheidenheid van experimenten om aan te tonen dat deze Schumann Resonances de gezondheid positief kan beïnvloeden, de prestaties en de algehele welzijn van de mens. Het was pas in de late jaren '70 dat deze Schumann frequenties uit een ballon werden gedetecteerd door een Japans onderzoeksteam. Wij geloven dat alle organismen zijn geëvolueerd of gewend geraakt aan deze natuurlijke frequenties, en onze systemen zijn afgestemd op het best te werken met hen, in plaats van met het toenemende aantal van de door de mens veroorzaakte frequenties die we dagelijks ervaren in onze moderne wereld.

RELAXATION

Stress is een onderdeel van ons hectische leven van alledag. Horloge merk Philip Stein brengt horloges en armbanden  ontworpen om te helpen ons terug te brengen naar een meer ontspannen toestand waardoor wij beter leren om te gaan met alles in ons drukke leven. Het kan geen toeval zijn dat tijdens de meest ontspannen gemoedstoestand onze hersenen frequenties uitstoten tussen 7 en 9 Hertz, een reeks van frequenties bekend als een van de natuurlijke frequenties. 

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Ontdek het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere bijzondere horloge merken binnen het aanbod.