Juweel BLUSH LAB GROWN RING 14K WITGOUD LG DIAMONDS LG1001W

  • LG DIAMONDS
Juweel BLUSH LAB GROWN RING 14K WITGOUD LG DIAMONDS LG1001W
Juweel BLUSH LAB GROWN RING 14K WITGOUD LG DIAMONDS LG1001W
Alt text
Alt text
€ 720,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBlush
CollectieLG Diamonds
ReferentieLG1001W
JuweelRing
Materiaal & kleurWitgoud 14 karaat
Garantie2 Jaar

Blush Jewels worden met zorg, liefde en oog voor detail gemaakt van 14 karaat goud.

Deze prachtige collectie van Blush is uitgebracht met lab grown diamanten. De diamanten zijn gecreëerd in het laboratorium, waar het natuurlijke groeiproces van een diamant is nagebootst. Waardoor de optische en fysische eigenschappen gelijk zijn aan de natuurlijke diamant. een prachtige diamant dus, gecreëerd door mensen.

Gemaakt van 14k gecertificeerd gerecycled goud met lab grown diamant. Deze 14k wit gouden Lab Diamonds ring LG1001W is uitgevoerd in glanzend gepolijst wit goud en voorzien van een briljant geslepen Lab grown Diamant met een gewicht van 0,25 ct en een diameter van 4,1 mm. Wanneer je de ring op zichzelf draagt, geeft de ring een elegante en vrouwelijke uitstraling.

Blush juwelen worden geleverd in een eigen mooie verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Blush

De belichaming van een moderne vrouw van vandaag - chic, speels en elegant - de eenvoudige verfijning van Blush legt een jeugdige geest vast in een tijdloos design.

Eenvoudig, speels, chic of elegant, druk jezelf uit in 14K goud en zirconia.

Blush heeft een gevarieerde collectie fijne ringen, die in talloze combinaties op de vinger kunnen worden gedragen of gewoon op zichzelf worden gedragen.

 

Bekijk alle juwelen van Blush