Juweel Ania Haie Glam Rock Silver Glam Adjustable Ring R037-01H

  • Glam Rock
Juweel Ania Haie Glam Rock Silver Glam Adjustable Ring R037-01H
Alt text
€ 45,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkAnia Haie
ReferentieR037-01H
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

Ania Haie is een Brits juwelenmerk gevestigd in Londen en zo dichtbij de nieuwste fashion trends. Deze juwelen collectie is uw bestemming voor de nieuwste fashion-forward-sieraden die uw dagelijkse stijl met gemak zullen aanvullen. Alle Ania Haie juwelen zijn zilveren juwelen met eventueel een laagje 14K goud.

Ania Haie juweel R037-01H is een ring uit de Glam Rock collectie en is vervaardigd uit zilver 925. De ring is gezet met zirkonium steentjes.

U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Indien de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Ania Haie

Ania Haie is een Brits juwelenmerk gevestigd in Londen en zo dichtbij de nieuwste fashion trends. Deze juwelen collectie is uw bestemming voor de nieuwste fashion-forward-sieraden die uw dagelijkse stijl met gemak zullen aanvullen.
Dit merk biedt een prachtige collectie sterling zilveren kettingen, chokers, armbanden, ringen, manchetten en oorbellen die perfect zijn ontworpen om op verschillende manieren te worden gestapeld, gelaagd en gedragen. Hoewel deze stukken geweldig zijn voor gelaagdheid en mix & match, zien ze er ook apart geweldig uit.
Elk juweel is toegankelijk, trendy en altijd moeiteloos chic.

Bekijk alle juwelen van Ania Haie