Juweel Gemini Sphera Grey N36

  • Sphera
Juweel Gemini Sphera Grey N36
Alt text
€ 59,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
CollectieClassics
ReferentieN36
JuweelArmband
Materiaal & kleurTitanium
Garantie2 Jaar

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

Deze Gemini Sphera Grey N36 armband is gemaakt van Larkiviet stenen en is gedetailleerd met titanium elementen. Deze steen is ideaal om je te beschermen tegen slecht invloeden, om dingen vanuit een hoger perspectief te benaderen en geeft het lichaam zijn kracht en vitaliteit terug.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini