Juweel Trouwring Traditions Platina 6T160-P/40

  • Traditions 6T
Juweel Trouwring Traditions Platina 6T160-P/40
Juweel Trouwring Traditions Platina 6T160-P/40
Juweel Trouwring Traditions Platina 6T160-P/40
Juweel Trouwring Traditions Platina 6T160-P/40
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text

Info

MerkTrouwringen Traditions
CollectieModel 6T
Referentie6T160-P/40
JuweelTrouwring
Materiaal & kleurPlatina
Garantie2 Jaar

Deze trouwring 6T160-P/40 uit de Traditions collectie is een Platina hoogglanzende trouwring in. De trouwring heeft een zacht bolle boord van 40 mm breedte en een dikte van 1.6mm.

We bezitten een grote collectie trouwringen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg zodat u steeds vrijblijvend een bezoekje kan brengen en de trouwringen aanpassen. Heeft u een specifieke trouwring in gedachten kan u eerst een bericht zenden zodat we kunnen nakijken dat de betreffende trouwring in onze zaak aanwezig is, en of wat de mogelijkheden zijn.

Vindt u niet uw keuze in deze trouwringen collecties op onze website, en heeft u een bepaalde trouwring in gedachten kan u eveneens contact nemen zodat we kunnen bekijken dat we u deze specifieke trouwring kunnen aanbieden. Trouwringen op maat en smaak kunnen eveneens vervaardigd worden in onze juweel atelier.

Gravure

Trouwringen worden gegraveerd met een door u gekozen gravure. De gravure wordt u gratis aangeboden bij de aankoop van nieuwe trouwringen in onze zaak.

Prijs

De prijzen van de trouwringen volgen de dag goudprijs en schommelen regelmatig. U kan de correcte dagprijs van deze trouwring opvragen.

Online aankopen

Indien u de trouwringen online wenst aan te kopen neemt u contact op zodat we u de juiste informatie; de correcte en huidige dagprijs van de trouwringen, maat van de ring (met behulp van deze PDF), gravure kunnen bespreken. U kan eveneens rekenen op een cadeautje. 

Ontwerp je eigen trouw- of partnerring

Traditions is een collectie met eindeloze keuzemogelijkheden. Ze houdt vast aan traditionele waarden en een pure vormgeving. 

Kies uit 6 klassieke vormen (4T, 5T, 6T, 7T, 8T, 9T) van strak tot rond, en zoek de ring uit die je het beste aanpast. Vervolgens heb je de keuze uit het materiaal en de kleur waaruit je ring gemaakt wordt. Goud(18K, 14K) in geel, wit, champagne (naturel wit), of rood goud. Platina in zilverwit en palladium (Pd500) in lichtgrijs.

Houd je van een smalle of brede stoere ring? De Traditions ringen gaan van 2mm tot 8mm breedte. Hoogglanzend of mat? Kies uit 4 verschillende afwerkingen. Met of zonder briljanten? Afhankelijk van het model en de geselecteerde dikte heb je de keuze uit 12 verschillende steenzettingen.

De alom gekende Traditions collectie is intussen uitgebreid met de Traditions Deluxe. Deze biedt naast de schitterende diamanten en verschillende gravure mogelijkheden van de traditionele collectie, nog bredere keuzemogelijkheden om zelf je trouwringen te ontwerpen. Deze serie speelt dan ook perfect in op de rijzende vraag naar gepersonaliseerde ringen, uniek en zelf samengesteld voor deze bijzondere gebeurtenis.

Meer over Trouwringen Traditions

Personal Ring Design - Trouwringen - vriendschapsringen - partnerringen

Juwelier Clem Vercammen heeft een uitgebreide collectie trouwringen - partnerringen in de aanbieding. Waaronder de collectie  trouwringen van het merk Traditions.

Traditions is een collectie met eindeloze keuzemogelijkheden. Ze houdt vast aan traditionele waarden en een pure vormgeving.  

Kies uit 6 klassieke vormen (4T, 5T, 6T, 7T, 8T, 9T) van strak tot rond, en zoek de ring uit die je het beste aanpast. Vervolgens heb je de keuze uit het materiaal en de kleur waaruit je ring gemaakt wordt. Goud(18K, 14K) in geel, wit, champagne (naturel wit), of rood goud. Platina in zilverwit en palladium (Pd500) in lichtgrijs. 

Houd je van een smalle of brede stoere ring? De Traditions ringen gaan van 2mm tot 8mm breedte. Hoogglanzend of mat? Kies uit 4 verschillende afwerkingen. Met of zonder briljanten? Afhankelijk van het model en de geselecteerde dikte heb je de keuze uit 12 verschillende steenzettingen.  

De eeuwig geliefde Traditions collectie garanderen een certificaat van echtheid, twee jaar garantie tegen fabricagefouten en gratis diefstalverzekering voor drie jaar. Daarnaast zijn ze volledig Made in Belgium en bieden ze mogelijkheden tot levenslange maataanpassingen. 

Bekijk alle juwelen van Trouwringen Traditions