Juweel ATELIER P RING CECILIA AP S 012 Briljant

  • CECILIA
Juweel ATELIER P RING CECILIA AP S 012 Briljant
Juweel ATELIER P RING CECILIA AP S 012 Briljant
Alt text
Alt text

Info

MerkVerlovingsringen
CollectieAtelier P
ReferentieAP S 012
JuweelVerlovingsring
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

De verlovingsringen uit de Atelier P collectie zijn verkrijgbaar in onze juweliers zaak. 

Specificaties

  • 18kt geel goud

  • Diamant 0,01ct
  • Handgemaakt in Antwerpen sinds 1865
  • Verkrijgbaar in witgoud, geelgoud, roségoud en champagnegoud

Onze juweliers zaak is een officieel dealer van het Belgische juwelen merk Atelier P. We hebben een specifiek uitgekozen collectie in onze zaak aanwezig, maar alle modellen van de Atelier P collectie kunnen besteld worden in onze zaak.

Wenst u een specifieke verlovingsring aan te passen in onze zaak, informeer eerst even of we dit model ter beschikking hebben via contact.

Bent u opzoek of heeft u graag meer informatie over een specifiek Atelier P verlovingsring, zoals ook de huidige prijs van een verloving ring, kan u een bericht zenden via contact. We brengen u graag op de hoogte.

 

Meer over Verlovingsringen

Verlovingsringen - Solitaire ring

Een verlovingsring is een belofte van het huwelijk en het symboliseert toewijding en liefde naar de geliefde partner. De vorm van de ring is doorgaans een solitaire, wat betekent een gouden ring met een briljant.

We beschikken over een uitgebreide keuze aan verlovingsringen in onze juwelier. Een keuze in kleur, wit, roos of geelgoud, en een keuze van grootte van briljant. Alsook de vorm van de ring en de soort zetting van de briljant kan gekozen worden.

Verlovingsringen kunnen handgemaakt worden in onze atelier Clem Vercammen. Heeft u een type verlovingsring in gedachten, beschikt u zelf over een briljant, dan kunnen we op basis van deze ingrediënten een schitterende verlovingsring op maat maken.

 

Bekijk alle juwelen van Verlovingsringen