Juweel DIAMANTI PER TUTTI DIAMOND MOON RING WHITE M347

  • DIAMOND MOON
Juweel DIAMANTI PER TUTTI DIAMOND MOON RING WHITE M347
Alt text
€ 190,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkDiamanti Per Tutti
ReferentieM347 WHITE
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Mix ze. Stapel ze op. Hou van ze. Zeg hallo tegen het kleine zusje van onze Endless Diamond-ring. Even elegant en tijdloos, dit pavéstuk heeft 'slechts' 27x heldere diamanten in plaats van een volledige eeuwigheidsband. Dezelfde look om gemakkelijk te mixen en matchen in alle collecties en bijzonder budgetvriendelijk. Verkrijgbaar in opvallende zwarte of klassieke witte diamanten. 

De Diamanti per Tutti ring M347 uit de Diamond Moon collectie is vervaardigd uit zilver 925. De ring is gezet met 27 witte diamanten, 0.108ct.

De juweeltjes uit de collectie van Diamanti per Tutti worden geleverd met een geschenkverpakking.

Wenst u de Diamanti per Tutti juweeltjes aan te passen bent u van harte welkom in onze juwelen winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Diamanti Per Tutti

Your everyday diamonds

Diamanti Per Tutti heeft zijn wortels in Antwerpen. Antwerpen is niet alleen de diamanthoofdstad van de wereld, maar staat ook bekend om zijn modeerfgoed van wereldklasse. Een perfecte voedingsbodem voor een eigentijds sieradenmerk dat tijdloze diamanten modieus, leuk en toegankelijk maakt.

Onze juwelen zijn gemaakt voor vrouwen die puurheid en speelsheid willen balanceren. Geïnspireerd door eeuwige lijnen en vormen, een Diamanti Per Tutti juweel is uw dagelijkse metgezel, nooit domineert, altijd waardoor je je zelfverzekerd, speciaal en mooi voelt.

Om toegankelijk, authentiek en perfect afgestemd op uw persoonlijke stijl, Diamanti Per Tutti sieraden is gemaakt van 925 Sterling Silver, verguld met 18 karaats roze of geelgouden vermeil of witte rhodium, en handset met echte en ethisch geproduceerde natuurlijke diamanten en prachtige edelstenen.

Signature collecties, collabs & partnership

Alle Diamanti Per Tutti juwelen zijn ontworpen door ons creatieve team in Antwerpen. Wij presenteren uitgebreide winter- en zomercollecties en diverse beperkte themacollecties.

Naast onze kenmerkende collecties werken we samen met kant-en-klare gastontwerpers. Minstens één keer per jaar lanceert Diamanti Per Tutti een exclusieve en unieke samenwerkingscapsulecollectie, samen met invloedrijke ontwerpers die beroemd zijn om hun prestaties in disciplines als kunst, sport of cultuur.

Diamanti Per Tutti staat ook bekend om zijn unieke partnerships. Wij zijn de trotse partner van Tomorrowland,exclusief het creëren van 's werelds toonaangevende elektronische dance festival officiële mode sieraden. We werken ook samen met een ander Belgisch icoon, De Smurfen.

How we care

Diamanti Per Tutti geeft om mens en milieu. Daarom zijn onze diamanten 100% gecertificeerd, authentiek en conflictvrij.

Voor uw grootste gemak bieden wij een unieke 2-jarige volledige productgarantie en een ongetwijfeld gevraagde omruilpolis.

We verwelkomen u graag in een stijlvolle winkelomgeving waar u zich thuis zult voelen, dankzij ons vriendelijke, toegankelijke en behulpzame team.

Bekijk alle juwelen van Diamanti Per Tutti