Juweel BIGLI RING MINI LEAVES 23R190RWDIA Briljant 0.45ct

  • MINI LEAVES
Juweel BIGLI RING MINI LEAVES 23R190RWDIA Briljant 0.45ct
Alt text
€ 3.500,00

54

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBigli
CollectieMini leaves
Referentie23R190RWDIA
JuweelRing
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Bigli zocht inspiratie in de schoonheid van de natuur voor de nieuwe collectie Mini Leaves. De prachtige bladvormen reflecteren niet alleen perfect het licht; ze zijn ook een mooie aanvulling op de bestaande Mini Waves-collectie.

Ze zijn zo verbazingwekkend comfortabel dat je ze niet meer uit wilt doen. Mix en match de verschillende items van de Mini Waves of Mini Leaves collectie en maak je persoonlijke combinatie.

De ronde vormen versmelten tot één geheel. Alles past mooi bij elkaar en geeft een sprankeling aan je dag. De collectie is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Deze ring 23R190RWDIA uit de Mini Leaves collectie is vervaardigd uit 18 karaat roségoud en gezet met briljanten 0.45ct.

De Bigli juweeltjes worden geleverd in een Bigli geschenkverpakking.

De Bigli collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli