Juweel Trouwring Traditions rosegoud 18 karaat 4T250AR-25 Briljant

  • Traditions 4T
Juweel Trouwring Traditions rosegoud 18 karaat 4T250AR-25 Briljant
Juweel Trouwring Traditions rosegoud 18 karaat 4T250AR-25 Briljant
Alt text
Alt text

Info

MerkTrouwringen Traditions
CollectieModel 4T
Referentie4T250AR-25
JuweelTrouwring
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Deze trouwring 4T250AR-25 uit de Traditions collectie is een roségouden blinkende trouwring in 18 karaat goud (maar ook verkrijgbaar in 14 en 9 karaat goud) en heeft een ronde boord van 2.5mm diameter en is gezet met een 0.02ct briljant (zetting A, overklopt).

Trouwringen worden gegraveerd met een door u gekozen gravure. De gravure wordt u gratis aangeboden bij de aankoop van nieuwe trouwringen in onze zaak.

We bezitten een grote collectie trouwringen in fysieke winkel zodat u steeds onze zaak vrijblijvend een bezoekje kan brengen en de trouwringen aanpassen. Heeft u een specifieke trouwring in gedachten kan u eerst een bericht zenden zodat we kunnen nakijken dat de betreffende trouwring in onze zaak aanwezig is.

Prijs

De prijzen van de trouwringen volgen de dag goudprijs en schommelen regelmatig. U kan de correcte dagprijs van deze trouwring opvragen.

Online aankopen

Indien u wenst de trouwringen online aan te kopen neemt u even contact op zodat we de juiste informatie; de correcte en huidige dagprijs van de trouwringen, maat van de ring (met behulp van deze PDF), gravure kunnen bespreken. U kan eveneens rekenen op een cadeautje. 

Ontwerp je eigen trouw- of partnerring

Traditions is een collectie met eindeloze keuzemogelijkheden. Ze houdt vast aan traditionele waarden en een pure vormgeving. 

Kies uit 6 klassieke vormen (4T, 5T, 6T, 7T, 8T, 9T) van strak tot rond, en zoek de ring uit die je het beste aanpast. Vervolgens heb je de keuze uit het materiaal en de kleur waaruit je ring gemaakt wordt. Goud(18K, 14K) in geel, wit, champagne (naturel wit), of rood goud. Platina in zilverwit en palladium (Pd500) in lichtgrijs.

Houd je van een smalle of brede stoere ring? De Traditions ringen gaan van 2mm tot 8mm breedte. Hoogglanzend of mat? Kies uit 4 verschillende afwerkingen. Met of zonder briljanten? Afhankelijk van het model en de geselecteerde dikte heb je de keuze uit 12 verschillende steenzettingen.

De alom gekende Traditions collectie is intussen uitgebreid met de Traditions Deluxe. Deze biedt naast de schitterende diamanten en verschillende gravure mogelijkheden van de traditionele collectie, nog bredere keuzemogelijkheden om zelf je trouwringen te ontwerpen. Deze serie speelt dan ook perfect in op de rijzende vraag naar gepersonaliseerde ringen, uniek en zelf samengesteld voor deze bijzondere gebeurtenis.

Meer over Trouwringen Traditions

Personal Ring Design - Trouwringen - vriendschapsringen - partnerringen

Juwelier Clem Vercammen heeft een uitgebreide collectie trouwringen - partnerringen in de aanbieding. Waaronder de collectie  trouwringen van het merk Traditions.

Traditions is een collectie met eindeloze keuzemogelijkheden. Ze houdt vast aan traditionele waarden en een pure vormgeving.  

Kies uit 6 klassieke vormen (4T, 5T, 6T, 7T, 8T, 9T) van strak tot rond, en zoek de ring uit die je het beste aanpast. Vervolgens heb je de keuze uit het materiaal en de kleur waaruit je ring gemaakt wordt. Goud(18K, 14K) in geel, wit, champagne (naturel wit), of rood goud. Platina in zilverwit en palladium (Pd500) in lichtgrijs. 

Houd je van een smalle of brede stoere ring? De Traditions ringen gaan van 2mm tot 8mm breedte. Hoogglanzend of mat? Kies uit 4 verschillende afwerkingen. Met of zonder briljanten? Afhankelijk van het model en de geselecteerde dikte heb je de keuze uit 12 verschillende steenzettingen.  

De eeuwig geliefde Traditions collectie garanderen een certificaat van echtheid, twee jaar garantie tegen fabricagefouten en gratis diefstalverzekering voor drie jaar. Daarnaast zijn ze volledig Made in Belgium en bieden ze mogelijkheden tot levenslange maataanpassingen. 

Bekijk alle juwelen van Trouwringen Traditions