Juweel BIGLI KETTING MINI NICKI 20H64RCRRUBTDIA/45

  • Mini Nicki
Juweel BIGLI KETTING MINI NICKI  20H64RCRRUBTDIA/45
Alt text
€ 2.900,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBigli
CollectieMini Nicki
Referentie20H64RCRRUBTDIA
JuweelHanger
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant - Kleursteen
Garantie2 Jaar

Mini Nicki is de kleinere versie van de Nicki-collectie. Hier zijn dezelfde prachtige tinten en eigenzinnige rondingen die wachten om te worden gecombineerd. De gouden rand versterkt de steen. Een mooie lijn met sterke esthetiek.

Deze hanger 20H64RCRRUBTDIA is vervaardigd uit 18 karaat roségoud en gezet met briljanten en een  crystal met Rubi. De hanger wordt gecombineerd met een ketting van 45cm uit 18 Karaat roségoud.

De Bigli collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli