Juweel GEMINI DEEP BLACK LAVA 6MM DSIX3

  • DEEP BLACK
€ 34,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
ReferentieDSIX3
JuweelArmband

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

De Gemini DEEP BLACK herenarmband is tijdloos en geeft een extra dimensie aan je outfit. U kunt een Gemini armband gemakkelijk herkennen aan hun roestvrije spacers en hun glanzende uiterlijk.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini