Juweel GEMINI GEM SNOW G15

  • GEM
Juweel GEMINI GEM SNOW G15
Juweel GEMINI GEM SNOW G15
Juweel GEMINI GEM SNOW G15
Alt text
Alt text
Alt text
€ 39,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
ReferentieG15
JuweelArmband
EdelstenenKleursteen

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

De Gemini Gem Snow herenarmband maakt alleen al door zijn glans een statement. De natuursteen Moss Opal - uit Mexico - is een emotionele steen en is daarom zeer kenmerkend door zijn heldere glans. Het woord "opaal" zou afkomstig zijn van het Sanskriet woord "upala", wat "edelsteen" betekent .

De Gem-serie bestaat uit 12 verschillende kleuren. De natuursteen Tiger Eye - uit Zuid-Afrika - is een variant op kwarts en wordt gekenmerkt door het kattenoog effect. Het is een bloedversterker, die de kracht en vitaliteit verbetert.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

De Gemini Snow armbanden maken alleen al door hun glans een statement. De natuursteen Moss Opal - uit Mexico - is een emotionele steen en is daarom zeer kenmerkend door zijn heldere glans. Het woord "opaal" zou afkomstig zijn van het Sanskriet woord "upala", wat "edelsteen" betekent .

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini