Juweel MATTIOLI - YIN YANG OORBEL ELEMENTEN MRI10906R

  • YIN YANG
Juweel MATTIOLI - YIN YANG OORBEL ELEMENTEN MRI10906R
Alt text
€ 1.740,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMattioli
CollectieYin Yang
ReferentieMRI10906R
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurGoud 18 karaat

Het Italiaanse 18 karaat gouden juwelenmerk Mattioli straalt een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch. Dankzij de voortdurende dialoog tussen passie, onderzoek, excellentie en creativiteit, hebben de Mattioli collecties een buitengewoon succes behaald in hun thuisland en bij geselecteerde juweliers in Europa, de Verenigde Staten en Japan, waar de re-branded Mattioli synoniem staat voor Italiaanse excellentie en elegantie.

Deze Mattioli oorbel elementen uit de Yin Yang familie zijn 18 karaat rosé gouden juwelen met de referentie MRI10906R.
Mattioli creëert in haar Yin Yang collectie oorbellen waaraan deze u deze elementen kan hangen. Zo kan u zelf mix en matchen. 

Mattioli juwelen worden geleverd in een eigen luxe Mattioli verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Mattioli

Mattioli Gioielli is een excentrieke, maar elegante collectie kwaliteitsvolle Italiaanse juwelen collectie.

Het is in Turijn, de eerste hoofdstad van Italië, dat Mattioli in 1860 zijn oorsprong vindt bij de Antica Ditta Marchisio.

Dankzij de voortdurende dialoog tussen passie, onderzoek, excellentie en creativiteit, hebben de Mattioli collecties een buitengewoon succes behaald in hun thuisland en bij geselecteerde juweliers in Europa, de Verenigde Staten en Japan, waar de re-branded Mattioli synoniem staat voor Italiaanse excellentie en elegantie.

Mattioli juwelen stralen een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch.

Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen en ze zien als zowel een veelzijdige reisgenoot als een onvervangbaar teken van onderscheid.

Hun “Puzzle” collectie is uiterst innovatief en veelzijdig! De collectie kenmerkt zich vooral door de verwisselbare, gekleurde parelmoeren en houten “puzzles”.

Bekijk alle juwelen van Mattioli