Juweel Gemini Lapis Lazuli Dark Blue G4M

  • Lapis Lazuli
Juweel Gemini Lapis Lazuli Dark Blue G4M
Juweel Gemini Lapis Lazuli Dark Blue G4M
Juweel Gemini Lapis Lazuli Dark Blue G4M
Alt text
Alt text
Alt text
€ 39,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkGemini
CollectieClassics
ReferentieG4M
JuweelArmband

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

De Gemini Gem Lapis Lazuli herenarmband is gemaakt met 100% natuurlijke Lapis Lazuli steen. Deze koninklijke donker blauwtonige steen is over de hele wereld bekend. We hebben ervoor gekozen om de steen in zijn meest natuurlijke vorm te gebruiken, wat het nog uitzonderlijker maakt. De Gemini Gem Lapis Lazuli armband is niet te vergelijken, met zijn buitengewone donker blauwe kleuren en gouden glans. (Maat: Medium)

De Gem-serie bestaat uit 12 verschillende kleuren. De natuursteen Lapis Lazuli - uit Chili - brengt zelfvertrouwen en evenwicht.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige mannen ook fan geworden.

Gemini armbanden worden gemaakt in 3 social projecten in België. We zijn trots dat we sinds 2018 officieel erkend zijn als een Belgisch Handmade product, handgemaakt product door de Belgische ondernemers vereniging UNIZO.

Voor onze armbanden gebruiken we stenen van topkwaliteit. Ze komen van over de hele wereld - van Zuid-Afrika tot Noorwegen. Onze armbanden zijn rasechte mannen juwelen. Maar geen zorg, iedereen kan een armband naar keuze krijgen.

Bekijk alle juwelen van Gemini