Juweel NONA Mini-Me - Oorbellen 92476

  • Eenhoorn
Juweel NONA Mini-Me - Oorbellen 92476
Alt text
Uitverkocht
MerkNona Mini-Me
Referentie92476
JuweelOorsteker
Materiaal & kleurZilver 925

Nona Mini Me is de kinderjuwelen collectie van Nona, speciaal ontworpen voor meisjes en tieners. Deze collectie biedt een groot gamma kinder juweeltjes in zilver 925, al dan niet met een fris kleurtje of gezet met zirconium steentjes. 

Deze juwelen van Nona Mini Me, met referentie 92476, zijn oorbellen in de vorm van een eenhoorn met blauwe manen. Deze oorstekers zijn vervaardigd uit zilver 925. U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Deze juwelen worden geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie, en in een geschenkverpakking.

Indien de juwelen niet overeenkomen met uw wens, kunnen we ze steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

 

Meer over Nona Mini-Me

Nona ontwerpt juweeltjes voor meisjes en tieners. Deze zilveren juweeltjes worden ondergebracht in de Nona Mini Me collectie.
Deze collectie biedt een groot gamma kinder juweeltjes in zilver 925, al dan niet met een fris kleurtje of gezet met zircoium steentjes. De juwelen van Nona Mini Me bestaan uit leuke figuurtjes en naamplaat armbandjes, voor een gravure van de naam en de datum van de geboorte van een kindje.
Bijpassende zilveren oorbellen, ringen en hangers zijn zeker te vinden in de uitgebreide collectie.

Bekijk alle juwelen van Nona Mini-Me