Juweel MATTIOLI TIBET RING MAN75007

  • TIBET
Juweel MATTIOLI TIBET RING MAN75007
Alt text
€ 6.100,00

55

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkMattioli
CollectieTibet
ReferentieMAN75007
JuweelRing
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
Garantie2 Jaar

Een cultuur van de regio die zich vastklampt aan de Himalaya. Gepresenteerd op VicenzaOro is de door Mattioli gesigneerde Tibet-collectie verbonden met de traditie van Tibetaanse vrouwen om een steeds langere draad aan de vinger te binden: elke ronde symboliseert een jaar van geluk met de echtgenoot. Maar het is een draad die ronddraait zonder begin of einde, een symbool van de cirkelvormigheid van het leven. Deze ring wordt vervolgens vóór de bruiloft van moeder op dochter overgedragen. Het kan gemaakt worden met verschillende materialen, maar Licia Mattioli heeft gekozen voor roze, wit of geel goud.

De ring is vervaardigd uit roségoud 18 karaat.

Het Mattioli juweel wordt geleverd in een originele Mattioli verpakking.

Meer over Mattioli

Mattioli Gioielli is een excentrieke, maar elegante collectie kwaliteitsvolle Italiaanse juwelen collectie.

Het is in Turijn, de eerste hoofdstad van Italië, dat Mattioli in 1860 zijn oorsprong vindt bij de Antica Ditta Marchisio.

Dankzij de voortdurende dialoog tussen passie, onderzoek, excellentie en creativiteit, hebben de Mattioli collecties een buitengewoon succes behaald in hun thuisland en bij geselecteerde juweliers in Europa, de Verenigde Staten en Japan, waar de re-branded Mattioli synoniem staat voor Italiaanse excellentie en elegantie.

Mattioli juwelen stralen een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch.

Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen en ze zien als zowel een veelzijdige reisgenoot als een onvervangbaar teken van onderscheid.

Hun “Puzzle” collectie is uiterst innovatief en veelzijdig! De collectie kenmerkt zich vooral door de verwisselbare, gekleurde parelmoeren en houten “puzzles”.

Bekijk alle juwelen van Mattioli