Juweel BIGLI RING MOMENTS witgoud 18 karaat Milky Quartz Turqoise 20R102WAQLATU

  • Moments
Juweel BIGLI RING MOMENTS witgoud 18 karaat Milky Quartz Turqoise 20R102WAQLATU
Alt text
€ 1.760,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBigli
CollectieMoments
Referentie20R102WAQLATU
JuweelRing
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant - Kwarts
Garantie2 Jaar

MOMENTS is een echte mix en match-collectie, traditionele versie, speciaal gemaakt om al je speciale kostbare momenten in het leven te materialiseren: geboorten, verlovingen, verjaardagen en bruiloften. Met MOMENTS kunt u uw herinneringen in een kostbare steen verwerken. De ringen en fijn gezette stenen zijn ontworpen om te worden gecombineerd, verenigd en gemengd. Vrouwen die ze dragen, stellen de sets zo in elkaar dat ze hun persoonlijkheid weerspiegelen. De collectie biedt eindeloze mogelijkheden om jaar na jaar, moment na moment, uw wensen te vervullen. Als de meest klassieke van de complete collectie van BIGLI.

Deze Bigli ring 20R102WAQLATU  in maat 56 is vervaardigd uit 18 karaat witgoud en gezet met briljant en een Milky Quartz.

U kan een andere vingermaat bestellen, de aanpassing van de maat zal een +-€65 kunnen bedragen.

De Bigli collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli