Juweel Nanis - Trasformista - Oorbellen OS9-569

  • Trasformista
Juweel Nanis - Trasformista - Oorbellen OS9-569
Juweel Nanis - Trasformista - Oorbellen OS9-569
Alt text
Alt text
€ 3.090,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkNanis
CollectieTrasformista
ReferentieOS9-569
JuweelOorsteker
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant

Nanis Italian 'high-manufactured jewels':

"Onze vervaardigde juwelen zijn precies het resultaat van technologische innovatie, wijselijk gecombineerd met onze traditie, kenmerken en het DNA van Nanis. Aan de andere kant heeft onderzoek en innovatie altijd de kernboodschap van Nanis geweest. In al onze gouden 18 karaat juwelen vind je alle of in ieder geval veel van de beschikbare goudsmeedtechnieken bij elkaar. Die zorgen voor unieke effecten en eigenschappen in de unieke creaties."

Deze Nanis oorstekers uit de Trasformista familie zijn 18 karaat geelgouden juwelen met de referentie OS9-569. De briljanten hebben een gezamenlijk gewicht van 0.11ct.

Nanis juwelen worden geleverd in een eigen luxe Nanis verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Nanis

THE LUXURY FACTORY

Van het eerste idee tot het afgewerkte juweel. Kennis, creativiteit en ervaring bij elkaar wordt omgezet in een ongelooflijk manueel vermogen om te creëren. Elke afzonderlijke operatie is betrokken is bij het creatieproces. Vakmanschap en design, passie en smaak.

ITALIAN CONTEMPORARY

Gemaakt in Italië betekent het huwelijk van meesterlijk ontwerp en ambachtelijke techniek. Met onze nieuwe collecties hebben we het eindelijk bereikt, het perfecte evenwicht tussen luxe en innovatie. Een eigentijdse aanraking aan de klassieke kenmerken van het vakmanschapstraditie - typisch Italiaans - die altijd de basis zijn van onze reputatie.

Bekijk alle juwelen van Nanis