Juweel Spirit Icons - Peak Ring 53471

  • Peak
Juweel Spirit Icons - Peak Ring 53471
Alt text
€ 39,00€ 23,40
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSpirit Icons
Referentie53471
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925

Spirit Icons - een prachtige wereld van persoonlijke expressie en eindeloze combinaties. Alle sieraden zijn met de hand afgewerkt. De zilveren collectie is gelanceerd in 2013 en is gemaakt van 925 sterling zilver. De zilveren collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren: zilver, 18 karaats verguld, zwart ruthenium en roségoud. 

Spirit Icons ring 53471 uit de Peak collectie is een zilveren juweel ontworpen met golvende vormen, wat de ring een unieke uitstraling geeft. Deze ring kan zowel individueel gedragen worden als samen met andere ringen, wat opent voor unieke combinaties en een meer persoonlijke expressie.

Spirit Icons worden geleverd in een speciale verpakking.

Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF.

Wenst u de maat van het juweel later nog aan te passen, kunnen we dit steeds doen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Spirit Icons

OVER SPIRIT ICONS

Spirit Icons - een prachtige wereld van persoonlijke expressie en eindeloze combinaties.

Alle sieraden zijn met de hand afgewerkt. De zilveren collectie is gelanceerd in 2013 en is gemaakt van 925 sterling zilver. De zilveren collectie is verkrijgbaar in 4 kleuren: zilver, 18 karaats verguld, zwart ruthenium en roségoud. De gouden collectie is gelanceerd in 2017 en is gemaakt van 14 karaats goud.

De sieraden worden in Thailand vervaardigd in een ISO9001-gecertificeerde fabriek. Dit betekent meer aandacht voor het welzijn, de relaties en de arbeidsomstandigheden van de werknemers.

De brede collectie sieraden is ontworpen door de oprichters Tim & Daniel die een lange geschiedenis heeft in de Scandinavische sieraden- en horloge-industrie.

Bekijk alle juwelen van Spirit Icons