Juweel PANDORA - 798763C00 - DAISY THE RABBIT

  • MOMENTS
Juweel PANDORA - 798763C00 - DAISY THE RABBIT
Alt text
€ 39,00
Leveringsperiode: Geen voorraad -- 7 à 10 dagen
MerkPandora
CollectieCharms
Referentie798763C00
JuweelBedel
Materiaal & kleurZilver 925

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen. Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu.

Deze Pandora bedel met referentie 798763C00 maakt deel uit van de Pandora moments collectie. Nini het konijn met hartje op de twee voeten, wil niks liever dan zo snel mogelijk rond je pols hangen. De Charm is vervaardigd uit zilver 925.

Pandora juwelen worden snel en veilig geleverd in een mooie originele Pandora verpakking. Shop gerust ook verder in onze Clem Vercammen online shop, of breng een bezoekje aan onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg en bekijk onze grote Pandora collectie.

Spring 2020

 

Meer over Pandora

Pandora bedels zijn hip en vrolijk en helemaal de mode van nu. Ze zijn er in diverse uitvoeringen en voor iedere smaak is er wel een mooie Pandora bedel! Met meer dan 600 stukken in sterling zilver, goud en tweekleur om uit te kiezen, vind je tussen onze PANDORA-bedels zeker een bedeltje voor jouw speciale moment.

Pandora is een Deens merk dat bekend is geraakt door zijn juwelen die men zelf kan combineren en samenstellen.

Naast de 'charms' hebben ze ook eenvoudige juwelen met dezelfde unieke stijl.

Tip: de officiële Pandora.net website toont de volledige collectie zonder rekening te houden met de bestaande beschikbaarheid en voorraad.

Bekijk alle juwelen van Pandora