Juweel Gemini - Classic Copper

  • Copper
€ 40,00
Garantie2 Jaar
JuweelArmband
ReferentieClassic Copper

Gemini armbanden worden handgemaakt in België met natuurlijke stenen van over de hele wereld.

Deze armband is vervaardigd uit glanzende roodbruine kralen en een kubusje met Gemini logo. De steen gebruikt in deze armband is hematiet, afkomstig uit Azië. Deze steen is het oudste ijzeroxide mineraal gevormd op aarde. Deze steen zou de bloedcirculatie bevorderen en energie geven.

Gemini juwelen worden verzonden in een speciale verpakking en hebben een twee jaar durende fabrieksgarantie.

Om uw juiste maat te weten, meet u gewoon uw polsomtrek met een meetlint en voegt hier 1cm aan toe.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.


Meer over Gemini

Dit bijzondere merk is opgericht in 2013 door Belgische tweelingbroers. Zij stichtten Gemini met als doel hoogstaande kwaliteitsarmbanden voor de man te produceren. Ondertussen zijn al menige vrouwen ook fan geworden.

Door het gebruik van natuurlijke stenen uit alle delen van de wereld zijn zij erin geslaagd deze vooropgestelde hoge kwaliteit te bereiken.

Deze 'handmade in Belgium' armbanden worden handgemaakt in samenwerking met verschillende sociale projecten. Zo geven zij kansen aan mensen die niet op de gewone arbeidsmarkt terecht kunnen.

Bartel Van Riet is één van hun bekende ambassadeurs.

Bekijk alle juwelen van Gemini